SON DAKİKA

ERDEMİR KADINLAR YARDIM DERNEĞİ KAHVALTI'DA BULUŞTU

Kdz.Ereğli'de faaliyet gösteren,Erdemir Kadınlar Yardım Derneği, Nazmiye Göktürk Başkanlığın'da oluşturulan yeni yönetim, tanışma, kaynaşma ve dayanışma kahvaltısı düzenledi. 15 Aralık, 2013 15:18 Güncelleme: 15 Aralık, 2013 15:18 ERDEMİR KADINLAR YARDIM DERNEĞİ KAHVALTI'DA BULUŞTU

Kdz.Ereğli'de faaliyet gösteren, Erdemir Kadınlar Yardım Derneği, Nazmiye Göktürk Başkanlığın'da oluşturulan yeni yönetim, tanışma, kaynaşma ve dayanışma kahvaltısı düzenledi.

Hotel Grand Ereğli'de Düzenlenen kaynaşma kahvaltısına, Erdemir çalışanları, Erdemir emeklileri, Dernek üyeleri ve davetliler katıldı.

Kaynaşma kahvaltısıyla ilgili bilgiler veren,Erdemir Kadınlar Yardım Derneği Başkanı Nazmiye Göktürk, kaynaşma kahvaltısını oldukça yoğun bir katılımla gerçekleştirdik, bugün aramızda bulunamayan,  geçen dönem Derneğimizde, Başkanlık görevini üstlenen,Erdemir Kurumsal İletişim Müdürü Gülşin Yöney başta olmak üzere, Seçkin Aksoy , geçen yönetim ve denetim kurulu arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler ediyorum.

Dünyanın ve Türkiye'nin önde gelen sayılı Demir Çelik sektörlerinden biri olan Erdemir çalışan eşlerinin , 1997 tarihinde kurdukları derneğimizin faaliyetleri bugüne kadar aksamadan gelmiştir, Dernekçilik, meşakkatli bir iştir, kurmak kolaydır, yaşatmak özveri ister,bu nedenle derneğimizi bugüne taşıyan tüm geçmiş dönem yönetim Başkanlarına, yönetim ve denetim kurulu üyelerine şükranlarımı sunuyorum, bizde Yönetim kurulu olarak aynı enerji ve özveriyle çalışmalara devam ettireceğiz,ayrıca katılımlarından dolayı herkese de ayrı ayrı teşekkür ediyorum"dedi.

 

Yorum Ekle