SON DAKİKA

ERDEMİR İŞÇİSİNDEN NURİ TEKİN'E AÇIK DESTEK

Türk Metal Sendikası Kdz.Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş yaklaşık 200 Erdemir çalışanı ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Alaplı Belediye Başkan adayı Nuri Tekin'i seçim bürosunda ziyaret etti. 13 Şubat, 2014 18:20 Güncelleme: 13 Şubat, 2014 18:20 ERDEMİR İŞÇİSİNDEN NURİ TEKİN'E AÇIK DESTEK

Türk Metal Sendikası Kdz.Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş yaklaşık 200 Erdemir çalışanı ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Alaplı Belediye Başkan adayı Nuri Tekin'i seçim bürosunda ziyaret etti.
Cumhuriyet Halk Partisi Alaplı Belediye Başkan adayı Nuri Tekin'e destek her geçen gün artıyor. Yaklaşık 200 Erdemir işçisi ile birlikte CHP Alaplı Belediye Başkan adayı Nuri Tekin'i ziyaret eden Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş 30 Mart yerel seçimlerinde bölgesel siyaset yapacaklarını ifade ederek Türk Metal Sendikası olarak Alaplı'da CHP Belediye Başkan adayı Nuri Tekin'e destek vereceklerini ifade etti. Alaplı'nın büyük hizmetlere ihtiyacı olduğunu ve kendilerinin de her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydeden Odabaş; 'Biz Türk Metal Sendikası olarak tüm siyasi partilere eşit seviyede yaklaşıyoruz. Yerel seçimlerde Alaplı'ya daha iyi hizmet verebileceğini düşündüğümüz, dürüst ve temiz bir arkadaşımız olan Nuri Tekin'i destekliyoruz. Biz bölgesel siyaset yapıyoruz. Alaplı'nın çok büyük sorunları var. Bu sorunları Nuri Tekin arkadaşımızın çözebileceğine inandığımız için bugün buradayız' dedi.
CHP Alaplı Belediye Başkan adayı Nuri Tekin'de ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu ifade ederek Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş ve Erdemir işçilerine teşekkür etti. Tekin daha sonra Odabaş ve Erdemir işçilerine projelerini açıklayarak desteklerinden dolayı tekrar teşekkür etti.

Yorum Ekle