SON DAKİKA

Ercan,30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı

Ercan,30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı 25 Ağustos, 2017 17:38 Güncelleme: 25 Ağustos, 2017 17:38 Ercan,30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı

Türk Metal Sendikası Kdz.Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yayınladığı bir mesajla kutladı.

Ercan mesajında şu ifadelere yer verdi:

Vatan topraklarının korunması, bağımsızlık ve egemenliğin kayıtsız şartsız sürmesi ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasında dönüm noktalarından biri 30 Ağustos Zaferi’dir.
Kendinden misli misli fazla düşman güçlerine karşı verilen Kurtuluş Mücadelesinin, ‘Çanakkale Geçilmez’ destanı ile bütünleşmesi, 26 Ağustos 1922’de başlayan ve 30 Ağustos’ta sonuçlanan Dumlupınar’daki ‘Büyük Taarruz’ son noktası olan 30 Ağustos, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün engin dehası, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin halkı ile bütünleşerek gerçekleştirdiği bir zaferdir.
Bu öyle bir zaferdir ki, dünyada bir çok Devlet adamları ve liderler tarafından (hala) övgü ile bahsedilen Atatürk’ün, adının her fırsatta anılmasını sağlayan bir destandır.
Böyle büyük bir zaferin kazanılmasını sağlayan ecdadın torunları olmanın verdiği gurur ve onurla; 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, başta Büyük Önder Atatürk olmak üzere şehitlerimiz ile yaşamını yitiren gazilerimizi rahmetle, hayatta olan gazilerimizi de saygıyla anıyoruz.

Yorum Ekle