SON DAKİKA

ENGELLİ PARKI YAPMAK İSTİYORUZ

Kdz.Ereğli Kent Konseyi Kadın Meclisi Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret ederek Ereğli şehir merkezinde yapmak istedikleri engelli parkı için fikir alış verişinde bulundu. 26 Aralık, 2013 15:45 Güncelleme: 26 Aralık, 2013 15:45 ENGELLİ PARKI YAPMAK İSTİYORUZ

Kdz.Ereğli Kent Konseyi Kadın Meclisi Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret ederek Ereğli şehir merkezinde yapmak istedikleri engelli parkı için fikir alış verişinde bulundu.

Kdz.Ereğli Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık ve kadın meclisi üyeleri Başkan Halil Posbıyık’ı ziyaret ederek Ereğli şehir merkezinde yapmak istedikleri engelli parkı için fikir alış verişinde bulundu.

ENGELLİ PARKI YAPMAK İSTİYORUZ

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık, “Sevgi çemberi bünyesinde bir çok faaliyet gerçekleştirdiklerini özel eğitime muhtaç çocuklar için şehir merkezinde ve beldelerde okullar sınıflar açtık. Bunun yanısıra şimdi de gündemimizde şehir merkezinde modern bir engelli parkı açmayı planlıyoruz. Bu konuyla ilgili Başkanımızla fikir alış verişinde bulunduk. Ereğli’ye güzel bir hizmeti daha kazandırmak istiyoruz” dedi.

EREĞLİ İÇİN OLAN HER İŞE DESTEĞİZ

Başkan Posbıyık ise ziyaretten son derece memnun olduğunu belirterek Ereğli adına yapılacak her türlü güzel işte olduğu gibi engelli parkı konusunda da belediye olarak desteğe hazır olduklarını vurguladı.

 

Yorum Ekle