SON DAKİKA

Engelli bireyler plaj tesislerinden yararlanabilecek…

Engelli bireyler plaj tesislerinden yararlanabilecek… 26 Haziran, 2018 06:09 Güncelleme: 26 Haziran, 2018 06:09 Engelli bireyler plaj tesislerinden yararlanabilecek…

Ereğli Belediyesi Plaj Tesisleri’nde yeni sezon açılırken, engelli bireylerinde tesislerden rahatlıkla yararlanabilmesi için, Kdz.Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk’ün talebi ve Kdz.Ereğli Beleye Başkanı Hüseyin Uysal’ın talimatları ile çalışma başlatıldı.

Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Bulak ve Kdz.Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk geçtiğimiz günlerde Plaj bölgesinde incelemeler yaptı.

Plaj bölgesinde başlatılan, Engelliler Otoparkı, Engelliler Tuvaleti, Engelliler Duş Alma yeri, Giyinme Kabini ve Denize girme rampasının yapımı ile plajın kısa süre içinde engelli bireylerin kullanımına uygun hale getirileceği belirtildi.

Bulak konu üzerinde hassasiyetle durduklarını belirtirken, Şentürk ise “Hassasiyetlerinden dolayı Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederim.” dedi.

Yorum Ekle