SON DAKİKA

En sevdiği renklerle sonsuzluğa uğurlandı

En sevdiği renklerle sonsuzluğa uğurlandı 09 Eylül, 2017 16:20 Güncelleme: 09 Eylül, 2017 16:20 En sevdiği renklerle sonsuzluğa uğurlandı

Ereğli’nin sevilen simalarından Serbest Muhasebeci Mali Müşavir,   Özgürlükçü ve Dayanışma Partisi (ÖDP) Zonguldak İl Başkanı, koyu bir Fenerbahçe taraftarı ve Karadeniz Ereğli Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurul Üyesi Ali Deliak,  sevdiği renkler içinde toprağa verildi.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir,  Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) Zonguldak İl Başkanı ve koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan  Deliak, sevdiği renkler olan ÖDP ve Fenerbahçe bayrağına sarılı tabutuyla, sevenlerinin gözyaşları arasında sonsuzluğa uğurlandı.

Hatırlanacağı gibi bir süredir Bülent Ecevit Üniversitesi Araştırma Hastanesinde tedavi görüyordu.  Deliak’ın vefatı Karadeniz Ereğli’de üzüntüyle karşılandı.

Merhum Deliak’ın cenaze töreni 9 Eylül Cumartesi günü Bozhane Camiinde öğle namazına müteakip kılınan  cenaze namazının ardından Kestaneci, Köyü Mezarlığında toprağa verildi.

Bozhane Camiinde düzenlenen cenaze törenine ÖDP Genel Başkanı  Alper Taş, diğer parti il ve ilçe yöneticileri, Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve Belediye Meclis Üyeleri, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Cumhuriyet Halk Partisi Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Ş.Sertan Ocakcı ve Yönetim Kurul Üyeleri,CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun,  Karadeniz Ereğli Önceki Dönem Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Karadeniz Ereğli Fenerbahçe Taraftarları Derneği Başkanı Serdar Özbek ve Yönetim Kurul Üyelerinin yanı sıra çok sayıda Serbest Muhasebeci Mali Müşavir  ve Deliak’ın çocuklarının yanı sıra dost, akraba ve arkadaşları katıldı.

 

 

Yorum Ekle