SON DAKİKA

EMİNE ÜLKER TARHAN, EREĞLİ'DE

Kdz.Ereğli Cumhuriyet Kadınları Derneği tarafından düzenlenen panele katılmak üzere Ereğli’ye gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) grup eski Başkan vekili Ankara Milletvekili Enime Ülker Tarhan Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı makamında ziyaret etti. 05 Aralık, 2013 17:32 Güncelleme: 05 Aralık, 2013 17:32 EMİNE ÜLKER TARHAN, EREĞLİ'DE

CHP  Ankara Milletvekili  Emine Ülker Tarhan Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hail Posbıyık’ı ziyaret etti. Başkan Posbıyık Emine Ülker Tarhan’a Ereğli hakkında kısa bilgi vererek “Sizleri Ereğli’de görmekten büyük mutluluk ve onur duyuyoruz.”dedi.

Kdz.Ereğli Cumhuriyet Kadınları Derneği tarafından  düzenlenen panele katılmak üzere Ereğli’ye gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)   grup eski Başkan vekili Ankara Milletvekili Enime Ülker Tarhan Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretinde Tarhan’a CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk ve CHP İl Başkanı Halil Furat da eşlik ederken  CHP İlçe Başkanı Hayrettin Karta ve Yönetim Kurulu Üyeleri, belediye meclis üyeleri, parti yöneticileri, Cumhuriyet Kadınları Derneği yöneticileri de hazır bulundu.

SİZLERİ EREĞLİ'DE GÖRMEKTEN ÇOKMUTLUYUZ

Başkan Posbıyık Emine Ülker Tarhan’a Ereğli hakkında kısa bilgi vererek “Sizleri Ereğli’de görmekten büyük mutluluk ve onur duyuyoruz.”dedi.

EREĞLİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ BİR KENT

Emine Ülker Tarhan ise Ereğli’nin ülkemizin önde gelen kentleri arasında yer aldığını belirterek “Ereğli’yi daha geniş bir zaman ayırarak ziyaret etmek gezmeyi  isterim. Ereğli’deki yaptığınız çalışmaları ve güzellikleri biliyorum duyuyorum. Başarılı belediyelerimiz arasında yer alıyor.  Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.

Tarhan, ziyaret şeref defterine de görüşlerini yazarken Başkan Posbıyık tarafından kendisine Ereğli’yi tanıtıcı çeşitli hediyeler takdim edildi.

 

Yorum Ekle