SON DAKİKA

Elif Lions Kulübü’nden “Sonbahara Merhaba” kahvaltısı

Kdz.Ereğli Elif Lions Kulübü “Sonbahara merhaba” kahvaltısı düzenledi. 03 Ekim, 2015 15:52 Güncelleme: 03 Ekim, 2015 15:52 Elif Lions Kulübü’nden “Sonbahara Merhaba” kahvaltısı

Erdemir yeni Bağlık kantininde gerçekleşen kahvaltı programına Elif Lions Kulübü Başkanı Nur Oğuz ve yönetimi, kulüp üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

kahvaltı programı sonrası gazetemize yaptığı açıklamada, kulübün çalışmalarını anlattı,

Toplum yararına çalıştıklarını söyleyen Elif Lions Kulüb Başkanı Nur Oğuz, kahvaltı programı sonrasında gazetemize açıklamalarda bulundu.

Oğuz, Elif Lions Kulübü Başkanlığını Temmuz ayında devr aldım, o tarihten bu yana belirli etkinliklerimiz ve faaliyetlerimiz oldu, Temmuz ayı Ramazan ayı olması nedeniyle ramazan ayı yardımlarımız gerçekleştirdik, bunun yanı sıra İstanbul’da Candan Erçetin konseri için bir gezi programı düzenledik, konser öncesinde , boğazda ki tarihi yalıları tekne gezimiz ile görme imkanını yakaladık, arkadaşımız Berrin Özmadenci bununla ilgili çalışmasını yaparak bizleri tarihi yalılar ile ilgili bilgilendirdi ve ardından geceyi Candan Erçetin konseri ile noktaladık.

Kahvaltı organizasyonunda ki tek amacımız ise eğitim, 18 olan üniversite öğrenci sayımızı bu sene 24’e çıkarmayı planlıyoruz, her ay belli bir miktarda 24 öğrenciye eğitime katkı amaçlı para yatırıyoruz. Bunun haricinde bir şehir merkezinde bir de köy olmak üzere ana sınıfı yapmayı planlıyoruz. Çalışmalarımız iyi şekilde devam ederse bunu gerçekleştireceğimize inanıyorum.

Bundan sonraki aktivitelerimizde devam edecektir. Kasım ayında Makedonya gezisi düzenleyeceğiz, 29 ekim haftasında da Atatürk’ün soy ağacı ile ilgili Atatürk Kültür Merkezinde bir etkinliğimiz olacak, konuşmacı Mehmet Ali Öz’ün bu konu ile ilgili kitapları mevcut ve gelen konuklara kitaplarını da imzalayacak, bu programa öğrencilere ve halkımıza açık olacak.”dedi.

 


Yorum Ekle