SON DAKİKA

EGD Yönetimi, Başkan Posbıyık'ı ziyaret etti...

EGD Yönetimi, Başkan Posbıyık'ı ziyaret etti... 11 Nisan, 2019 15:33 Güncelleme: 11 Nisan, 2019 15:33 EGD Yönetimi, Başkan Posbıyık'ı ziyaret etti...

Kdz.Ereğli Gzeteciler Derneği Başkanı İ. Necati Günay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

31 Mart Yerel Seçimlerinde yeniden Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığına seçilen Başkan Halil Posbıyık, tebrik ziyaretlerinde misafirlerini ağırlıyor.

Kdz.Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı İ. Necati Günay, Başkan Yardımcısı Sina Çıladır, Genel Sekreter Recep Akkaya, Mali sekreter Ercan Yüksel, Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Öztürk, İzzet Tekin ve Fahri Özdemir, Başkan Posbıyık’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Başkan Posbıyık, ziyarette yaptığı konuşmada, “Hepinize ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni seçimi aldık, tabiî ki belediyede bir takım kargaşalar var, onları düzeltmeye çalışıyorum. Şuanda seçim sürecinde gece gündüz nasıl koşturduysak yine aynı şekilde belediyeyi bir düzene sokmak için çalışıyorum. Ereğli Halkının teveccühü ile tekrar Başkanlığa seçilmekten dolayı mutluyum. Ben herkesin Başkanıyım ve her zaman da öyle olacak” dedi.

Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

 

 

Yorum Ekle