SON DAKİKA

Ebediyete dualarla uğurlandı

Meslektaşımız Özge Cerrah’ın amcası İsmail Cerrah dualarla son yolculuğuna uğurlandı. 13 Nisan, 2018 14:46 Güncelleme: 13 Nisan, 2018 14:46 Ebediyete dualarla uğurlandı

Rahatsızlığı nedeniyle tedavi görmekte olduğu Ereğli Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitiren Karadeniz Ereğli eşrafından Merhum Mehmet Cerrah ve Hacer Cerrah’ın oğlu, İhsan Cerrah’ın babası, Ersin Cerrah ve merhum Faik Cerrah’ın kardeşi, meslektaşımız ve Değişim Medya çalışanlarından Özge Cerrah ile Müge Cerrah, Zeynep Cerrah ve Mehmet Cerrah’ın amcaları Elektrik Mühendisi İsmail Cerrah son yolculuğuna gözyaşları ve dualar arasında uğurlandı.

Merhum Cerrah için Bozhane Camisinde öğle vakti kılınan cenaze namazına, merhumun ailesi ve akrabalarının yanı sıra, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Önceki Dönem Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Azar, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, CHP İlçe Başkanı Şerif Sertan Ocakcı, Özel Echomar Hastanesi Başhekimi Nevzat Çimenoğlu, bazı belediye ve il genel meclisi üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Cenaze namazının ardından Merhum İsmail Cerrah şehir mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

TTK EMEKLİSİ BİÇER DE SONSUZLUĞA UĞURLANDI

Öte yandan aynı anda alınan helallik ve ayrıca kılınan cenaze namazı ile Kandili TTK Emeklilerinden Yüksel Biçer de son yolculuğuna uğurlandı.

Yorum Ekle