SON DAKİKA

DÜZCELİLERDEN TÜRK METAL VE TSO'YA ZİYARET

Kdz. Ereğli’de ikamet eden Düzceliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin yeni yönetimi Türk Metal Sendikası ile Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. 06 Şubat, 2014 09:01 Güncelleme: 06 Şubat, 2014 09:01 DÜZCELİLERDEN TÜRK METAL VE TSO'YA ZİYARET

Kdz. Ereğli’de ikamet eden Düzceliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin yeni yönetimi Türk Metal Sendikası ile Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Kdz. Ereğli’de ikamet eden Düzceliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 8.Olağan Kongresinde göreve gelen yeni yönetimi ziyaretlerine devam ediyor. Dernek Başkanı Necat Bakan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri gün içinde Türk Metal Sendikası ile Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Dernek yönetiminin Türk Metal Sendikasını ziyaretinde konuşan Dernek Başkanı Necat Bakan, " Kongremiz sonrası iyi bir yönetim oluşturduğumuzu düşünüyorum. Derneğimizi daha iyi noktalara taşıma adına ben ve yönetimdeki arkadaşlarım çalışmalarımıza başladık.Ereğli'nin en güçlü sivil toplu örgütü olan sendikanızı ziyaret etmek istedik. Sizlere bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum."dedi.  Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, " Sizlere yeni görevinizde başarılar diliyorum."ifadelerini kullandı.
Bakan ve beraberindekiler daha sonra Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi odasını da ziyaret etti.Burada konuşan Bakan,yeni yönetimi oda başkanı Yaşar Tetiker'e tanıtırken,Ereğli ile Düzce arasında köprü görevi görmeyi hedefliyoruz."dedi.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tetiker'de, "Ereğli, Düzce, Akçakoca'yı bir bütün olarak görmek lazım.Bu bölgeler için kalkınmada ne hedefleniyorsa birlikte ve ortak hareketten güç doğduğu düşüncesindeyim."dedi.Bu noktada Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile iyi ilişkiler içinde olduklarının ve bunun tüm sivil toplum örgütleri için örnek bir dayanışma örneği olduğunu vurgulayan Tetiker, yeni yönetime çalışmalarında başarılar diledi.

 

Yorum Ekle