SON DAKİKA

Düşler Okulu Projesi"ni tanıyalım

Ereğli ilçesinde, Gülüç Vesile Dikmen Ortaokulunda başlatılan "Düşler Okulu Projesi"nin bitirilme aşamasına geldiği bildirildi. 04 Haziran, 2020 08:58 Güncelleme: 04 Haziran, 2020 08:58 Düşler Okulu Projesi"ni tanıyalım

Ereğli'ye bağlı Gülüç Beldesi Vesile Dikmen Orta Okulunda başlatılan ve Türkiye'nin farklı şehirlerindeki okullarda yıl boyunca öğrenciler ve öğretmenler tarafından yapılan çalışmaları bir havuzda toplamak amacıyla başlatılan, İtalyan ortağı olan ve pandemi (Küresel Salgın) dönemine denk gelen "Düşler Okulu Projesi'nde yapılan çalışmaların dergi şeklinde yayınlanacağı açıklandı.               

Gülüç Vesile Dikmen Ortaokulunda Öğretmen Sevda Demirel'in kurucusu olduğu projede, okulun öğretmenlerinden; Didem Pınar Erdoğdu, Tuğba Yeşilyurt, Ayşe Sancar, Emel Bayır ve İstanbul-Esenyurt'tan Elif Çoban, Sivas'tan Döndü Çiğdem, Adana-Ceyhan'dan Hayriye Yıldız ve projenin İtalyan ortağı tarafından uzaktan eğitim sürecine rağmen tamamlanma aşamasına geldiği kaydedildi.

Düşler Okulu Projesi'nin Kurucusu Sevda Demirel; "Okullarımızda yıl boyunca yapılan çalışma ve faaliyetlerimizi dergi formatında yayınlamayı amaçlayan projemiz, öğrenci ve öğretmenlerimizin üstün gayreti ile dergi sayfalarında yerini alması ve basımı için gerekli hazırlıklara başlanmıştır. Zor günlere ve uzaktan eğitim sürecine rağmen, projemiz planlanan tarihte bitirilme aşamasına geldi.                                   

Bizlerden desteklerini esirgemeyen Okul Müdürümüz Ayşe Akar Elekoğlu'na teşekkür eder,projemize çalışmaları ile emek veren ve katkı da bulunan tüm öğrencilerimizi yürekten kutluyoruz" dedi.

Yorum Ekle