SON DAKİKA

Durmadı, polisten de cezadan da kaçamadı…

Durmadı, polisten de cezadan da kaçamadı… 17 Nisan, 2019 15:35 Güncelleme: 17 Nisan, 2019 15:35 Durmadı, polisten de cezadan da kaçamadı…

 

Ereğli'de polisin dur ikazına uymayan sürücü polis tarafından Devrek Yol ayrımı istikametinde yakalandı. Sürücüye alkolmetreyi üflememekten, dur ikazına uymamak ve ehliyetsiz araç kullanmaktan yaklaşık 6 bin lira ceza kesilirken, aracın ruhsat sahibine ise 2 bin lira ceza kesildi.

Olay gece saatlerinde Devrek yol ayrımı mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre 67 UF 973 plakalı hafif ticari kamyonet sürücüsü E.Ö. polisin dur ikazına uymadı. Kaçtığı sırada yayanın üzerine aracını süren sürücü E.Ö. trafik ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Polislerin alkol testi yapmak istediği E.Ö. alkolmetreyi üflemek istemeyince, alkolmetreyi üflememekten, ehliyetsiz araç kullanmaktan ve dur ikazına uymamaktan dolayı yaklaşık 6 bin lira ceza yedi. Araç sahibinin başkası olmasından dolayı da trafiği tehlikeye düşürmekten araç sahibine de 2 bin lira ceza kesildi. Sürücü E.Ö. ve yanında bulunan 12 yaşında ki yeğeni ifadeleri alınmak üzere ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Yorum Ekle