SON DAKİKA

DR.ERDOĞAN, ADD'Nİ ZİYARET ETTİ

DSP Ereğli Belediye Başkan adayı Dr. Recep Erdoğan Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD)' ni ziyaret ederek yeni yönetime başarılar diledi 22 Ocak, 2014 10:15 Güncelleme: 22 Ocak, 2014 10:15 DR.ERDOĞAN, ADD'Nİ ZİYARET ETTİ
Demokratik Sol Parti Ereğli Belediye Başkan adayı Dr. Recep Erdoğan ziyaretlerini sürdürüyor.
Erdoğan dün de Atatürkçü Düşünce Derneği’ni (ADD) ziyaret etti.
ADD Şube Başkanı E.Semih Özkök’ü kutlayan Erdoğan, Özkök’ün çok önemli bir sorumluluk ve görev aldığını belirterek, kendisinin de önemli ve zor bir göreve talip olduğunu, bu zor göreve seçildiği takdirde Ereğli’de ki tüm Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte çalışacağını ifade etti.
Ereğli Belediyesini sivil toplum kuruluşları ile birlikte yöneteceklerini vurgulayan Erdoğan. O koltukta otururken herkesin, Ereğli de yaşayan bütün bireylerin eşit haklarının olduğunu, hiç bir zaman akıllarından çıkarmayacaklarını ve halkçı bir belediye olarak  herkesi kucaklayacaklarını söyledi.
ADD Şube Başkanı Semih Özkök'de yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ülke için ortak kaygılarımız olduğunu ifade eden Özkök Derneğin partiler üstü bir yapısının olması gerektiğini vurguladı.
Özkök, Erdoğan’ın Demokrasi adına çok önemli ve zor bir sınav verdiğinin altını çizerek Siyasetin cesaret işi olduğunu ve bu anlamda yapılan mücadelenin alkışlanması gereken bir mücadele olduğunu ifade etti.
Yorum Ekle