SON DAKİKA

Dövülerek öldürüldüğünü iddia edlmekte...

Dövülerek öldürüldüğünü iddia edlmekte... 29 Nisan, 2019 07:23 Güncelleme: 29 Nisan, 2019 07:23 Dövülerek öldürüldüğünü iddia edlmekte...

Ereğli'ye bağlı Çiğdemli köyü ormanlık alanında aracın içinde bir kişi ölü olarak bulundu. Hayatını kaybeden Cüneyt Seyhan’ın (35) vücudunun bir çok yerinde darp izi olduğu ve dövülerek öldürüldüğü iddia edildi.

Olay sabaha karşı Çiğdemli köyü ormanlık alanda meydana geldi. Alınan bilgilere göre sabah Türkiye Taş Kömürü kurumunda çalışan işçi tarafından 67 TR 567 plakalı otomobilin içerisinde hareketsiz yatan Bülent Seyhan’ı gördü. Jandarma ve sağlık ekiplerine haber verilirken, olay yerine gelen ekipler Seyhan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma ekipleri, Amatör boksör Cüneyt Seyhan’ın vücudunun bir şok yerinde darp izleri olduğu ve dövülerek öldürülmüş olabileceği şüphesi üzerinde duruyor.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Cüneyt Seyhan’ın cansız bendeni otopsi için Ereğli Devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

BAŞKA YERDE ÖLDÜRÜLMÜŞ, ORMANLIK ALANA BIRAKILMIŞ

Jandarma ekiplerinin yaptığı incelemede Bülent Seyhan’ın başka bir yerde darp edilip, Seyhan’ı kendisine ait aracı ile ormanlık alana bırakıldığını tespit ettiği öğrenildi. Araştırmayı derinleştiren Jandarma ekipleri, olaydan önce Seyhan’ın 4 kişiyi misafir ettiği ve cinayet zanlılarının bu 4 kişinin olabileceği şüphesi üzerinde durduğu iddia edildi.

Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

 
Yorum Ekle