SON DAKİKA

Dombay deresi ıslah ediliyor..

Kdz.Ereğli’nin en eski yerleşim alanlarından biri olan Bağlık Mahallesi sınırları içindeki Sakindere (Dombay deresi) ıslah ediliyor. Başkan Uysal, yapılan çalışmaları yerinde inceledi. 23 Ocak, 2017 13:48 Güncelleme: 23 Ocak, 2017 13:48 Dombay deresi ıslah ediliyor..

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, belediye tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde denetledi.

Başkan Hüseyin Uysal, beraberinde Başkan Yardımcısı Hüseyin Ağlar, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Deniz Koca ve Fen İşleri Müdürü Oğuz Cömert ile birlikte, ilçenin en eski yerleşim alanlarından biri olan Bağlık mahallesi sınırları içindeki halk arasındaki adıyla Dombay deresinde (Sakindere) sürdürülen ıslah çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Uysal’ın incelemelerine Bağlık Mahallesi Muhtarı Muhsin Aydın’da katıldı. 400 metre alandaki ıslah çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Hüseyin Uysal; “Buradaki ıslah çalışmalarına başlayabilmek için önce 3 katlı binayı istimlak ederek yıkımını gerçekleştirdik ve çalışmalarımıza başladık. Sakindere çevresinde yaşayan halkımızı kötü koku ve çirkin görüntüden kurtarıyoruz. Dere ıslah çalışmalarımızı en kısa zamanda tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.

Bağlık Mahalle Muhtarı Muhsin Aydın, Sakinderenin ıslah sorununun yıllardır çözülmediğini belirterek; “Bu sorunumuza el atıp, ıslah çalışmalarını yaptığınız için size ve ekibinize mahalle halkım adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

Yorum Ekle