SON DAKİKA

DOKTOR VE SAĞLIKÇIYA SALDIRDI

Ereğli'de, hasta olduğunu ileri süren ve psikiyatri bölümüne sevk edilmek istenen hasta, doktor ile sağlık personeline saldırıda bulunduğu ileri sürüldü. Olay anı hastane güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. 02 Şubat, 2014 12:11 Güncelleme: 02 Şubat, 2014 12:11 DOKTOR VE SAĞLIKÇIYA SALDIRDI
Olay dün saat 16.00 sıralarında Çetinapatay Bulvarı üzerinde bulunan özel bir hastanede meydana geldi. İddiaya göre psikolojik tedavi gören S. D.(28) 3 gündür özel hastanenin acil polikliniğine diazem iğnesi olmak için geldi. Bu gün akşam saatlerinde yine hastaneye gelen S.D., acilde görevli aile hekimi Dr. Nihat Kırtaç’tan (55) kendisine diazem iğnesi yapmasını istedi. Dr. Kırtaç hastasına bu iğneyi sürekli olarak kullanamayacağını ve kendisini psikiyatri servisine sevk edeceğini söylemesi üzerine tartışma çıktı. Çıkan tartışma sırasında S.D. kendisine iğne yapmayan acilde görevli Dr. Nihat Kırtaç’ı darp etti. Deliacı bu sırada araya giren acilde görevli erkek hemşire Birkan Ertürk’e de (19) saldırıda bulundu. Hastane görevlileri S.D.’yı sakinleştiremeyince polisi aradılar. Hastaneye gelen polis ekipleri S.D.’yı yakalarayarak Kdz. Ereğli İlçe emniyet Müdürlüğü’ne götürdüler.
Özel hastanede görevli Dr. Nihat Kırtaç ile hemşire Birkan Ertürk’te emniyete gelerek S.D.’dan şikayetçi oldular. Dr. Kırtaç ile hemşire Ertürk emniyette verdikleri ifadenin ardından gazetecilerin olayla ilgili sorularını yanıtsız bıraktılar. Doktor raporu için emniyetten çıkartılan S.D ise kendisini görüntüleyen gazetecilere tepki gösterdi. S.D. polis aracından doğru gazetecilere müstehcen el hareketi yaptı. S.D. ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Yorum Ekle