SON DAKİKA

Doğa ile iç içe yürüyüş

Ereğli İtfaiyecileri, Doğa Sporları Arama ve Kurtarma Derneği (ERİDAK) tarafından doğa yürüyüşü yapıldığı bildirildi. 09 Nisan, 2018 16:56 Güncelleme: 09 Nisan, 2018 16:56 Doğa ile iç içe yürüyüş

Ereğli ilçesi Ereğli İtfaiyecileri, Doğa Sporları Arama ve Kurtarma Derneği (ERİDAK) tarafından doğa yürüyüşü yapıldığı bildirildi. 

Konuyla ilgili olarak ERİDAK tarafından yapılan yazılı açıklamada “ERİDAK tarafından Pazar günü Ölüce Deniz Fenerine Doğa Yürüyüşü düzenlendi. Kırmacı mezarlığı mevkiinden başlayan yürüyüşe 50 kişi eşlik etti. İniş ve çıkışları bulunan parkurda önce katılımcılarımız patika parkurdan balık kayalıklarına indirildi. Burada yaklaşık 15 dk mola verildi. Vatandaşlarımız buradan hareket ettikten sonra Ölüce Deniz Fenerine ulaştı. Fener sorumlusu Mikail Bey tarafından vatandaşlarımıza deniz fenerinin tarihçesi ve çalışma prensipleri anlatıldıktan sonra hatıra fotoğrafı çektirilip dönüş yoluna geçildi. Doğa yürüyüşüne ERİDAK Yönetim Kurulu Üyesi ve Ereğli Belediye Başkan Yardımcımız Sn Hüseyin Ağlar'da bizzat katıldı. ERİDAK Yönetim Kurulu Başkanı ve İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş "Doğa yürüyüşlerimize, halkımızı bölgemizin tarihi ve doğal güzelliklerini görmeleri ve doğa ile iç içe olmaları için devam edeceğiz. Ayrıca sağlıklı yaşam için de doğa yürüyüşleri çok önemli. Yakın zamanda bir yürüyüş daha planlıyoruz " dedi. Bizler de yürüyüşümüze katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür eder, Sağlıklı günler dileriz” denildi.

 

Yorum Ekle