SON DAKİKA

Direksiyon hakimiyetini kaybetti, iş yerine daldı

Direksiyon hakimiyetini kaybetti, iş yerine daldı 02 Haziran, 2020 09:35 Güncelleme: 02 Haziran, 2020 09:35 Direksiyon hakimiyetini kaybetti, iş yerine daldı

Ereğli'de meydana gelen trafik kazasında direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü önce iş yerine daha sonra ise aracını  parçaladı. 

Kaza dün akşam, saat 21.30 civarı Gülüç beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Ereğli’den Alaplı istikametine giden Melikşah Aydoğdu’nun kullandığı 41 DE 464 plakalı hususi otomobil, Gülüç köprü çıkışında sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu refüje ardından da iş yerinin kirişi ile doğramalarını parçaladı.

Kaza yerine itfaiye ekipleri, aracın elektrik bağlantısını keserken, köpüklü su ile müdahalede bulundu. Aydoğdu 112 ekipleri tarafından Ereğli'de özel bir hastaneye kaldırıldı.

 Aydoğdu’nun sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.Kazada hurdaya dönen otomobil çekici ile kaldırılırken, kaz aile ilgili soruşturma başlatıldı. 

Kazayı haber alarak dükkânına gelen iş yeri sahibi gördüğü manzara karşısında sinir krizi geçirdiİ. İş yeri sahibi araç sürücüsünden şikayetçi oldu.

 

 

Yorum Ekle