SON DAKİKA

Dikay sordu, Uçar yanıtladı...

Uçar, Posbıyık sağlık raporu almalıdır. Bu dil HDP Dilidir. İnsanları sokağa davet ediyor. Ereğli'ye katkısı yok. Her konuştuğun'da yalan söylüyor" dedi. 23 Kasım, 2020 16:40 Güncelleme: 23 Kasım, 2020 16:40 Dikay sordu, Uçar yanıtladı...

AK Parti Zonguldak Milletvekilil Hamdi Uçar, Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneğine yaptığı ziyarette Dikay'ın sorusuna karşılık Başkan Posbıyık'a karşı ağır ithamlarda bulundu.

Uçar, yaptığı açıklamada, Posbıyık sağlık raporu almalıdır. Bu dil HDP Dilidir. İnsanları sokağa davet ediyor. Ereğli'ye katkısı yok. Her konuştuğun'da yalan söylüyor" dedi.

Haber Merkezi: S Rota Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Seyhan Dikay, AK Parti Milletvekili Hamdi Uçar'ın, Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneğine yaptığı ziyarette, "Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık Zonguldak'ta bir TV Kanalın da canlı yayında "Ereğli'ye üvey evlat muamelesi yapıldığını ve sizin ve diğer vekillerin Ereğli'ye sevmediğini ifade etti. Siz Başkan Posbıyık'ın bu söylemleri hakkında ne düşünüyorsunuz diye soru yöneltti.

Uçar, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"Başkan Posbıyık'ın söylemleri seviyesiz açıklamalardır. Sağlık raporu alması gerekiyor. Bu şehri nasıl temsil eder, Bu dil HDP dilidir. 2 Yıldırdır içi boş tenkit edici söylemler yapmaktadır. Ereğli'ye dair katkısı yok. Ereğli'nin sorunları ilgili bir dosya yok. Her konuştuğun da yalan söylüyor" dedi.Psikololjisi bozuktur. Ereğli'nin varlık sebebi Erdemirdir" dedi.

 

Yorum Ekle