SON DAKİKA

Devrilen kamyoneti düzeltti… Marşa basıp gitti…

Devrilen kamyoneti düzeltti… Marşa basıp gitti… 22 Nisan, 2018 07:02 Güncelleme: 22 Nisan, 2018 07:02 Devrilen kamyoneti düzeltti… Marşa basıp gitti…

Ereğli’de başka bir araç tarafından sıkıştırıldığı iddia edilen kamyonet devrildi. Kamyonet sürücüsü kendisi için gelen sağlık ekiplerine ‘Tedavi istemiyorum. Sinirliyim zaten’ diyerek yanından kovdu. Devrilen kamyoneti vatandaşlarla düzelten sürücü hiçbir şey olmamış gibi aracına binerek kaza yerinden uzaklaştı. 

Kaza Müftü Mahallesi Şehit Ömer Halise demir bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Devrek yol ayrımı istikametinden şehir merkezine istikametine giden 67 LA 450 plakalı kamyonet sürücüsü Kayhan Arslan (28) iddiaya göre başka bir aracın sıkıştırması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek refüje çarptı. Devrilen kamyonet sürücüsü Arslan’ın yardımına koşan vatandaşlar sürücüyü araçtan çıkartarak sağlık ekiplerine ve polise haber verdi. Olay yerine yaralı sürücü için gelen sağlık ekipleri, sürücünün tepkisi ile karşılaştı. Kendisi için gelen sağlık ekiplerine ‘Tedavi istemiyorum. Sinirliyim zaten’ diyerek yanından kovdu. Devrilen kamyoneti vatandaşlarla düzelten sürücü hiçbir şey olmamış gibi aracına binerek kaza yerinden uzaklaştı.

Yorum Ekle