SON DAKİKA

Devrek Belediyesi 24 saat görevine devam ediyor

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, sel bölgelerinde incelemelerini sürdürüyor. Zonguldak'a bağlı Devrek ilçesinde yaşanan sel felaketini yerinde incelemek için bölgeye gelen Yavuzyılmaz, Devrek Belediyesi Belediye Başkanı Çetin Bozkurt ile birlikte incelemelerde bulundu. 28 Haziran, 2022 05:53 Güncelleme: 28 Haziran, 2022 05:53 Devrek Belediyesi 24 saat görevine devam ediyor

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, sel bölgelerinde incelemelerini sürdürüyor. 
Zonguldak'a bağlı Devrek ilçesinde yaşanan sel felaketini yerinde incelemek için bölgeye gelen Yavuzyılmaz, Devrek Belediyesi Belediye Başkanı Çetin Bozkurt ile birlikte incelemelerde bulundu.

Devrek ilçesinde Belediye Başkanı Çetin Bozkurt ile bir araya gelen Yavuzyılmaz 1998 yılında büyük bir sel felaketi yaşayan Devrek’in olası bir sel ile karşı karşıya olup olmadığı konusunda izlenimler elde etti.

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt ve ekibinin 24 saat teyakkuz durumunda olduğunu kaydeden Yavuzyılmaz, 1998 felaketinden sonra 15 metrelik genişliği 30 metreye genişletilen dere yatağında da incelemelerde bulundu. Dere yatağının bu denli genişletilmesine rağmen son birkaç günde yağan sağanak yağışlar sonrası bir metrenin altında debisi olan derenin 3,5 metreyi aştığını söyledi. Bölgede yoğun bir ormancılık olduğunu ve tomrukların da dereye karışmaması için gerekli tedbirlerin alındığını belirten Yavuzyılmaz Devrek Belediyesi’nin 24 saat görevine devam ettiğini söyledi.

 

Yorum Ekle