SON DAKİKA

Devlet Hastanesinden Örnek Kampanya!..

Devlet Hastanesinden Örnek Kampanya!.. 16 Ağustos, 2018 08:29 Güncelleme: 16 Ağustos, 2018 08:29 Devlet Hastanesinden Örnek Kampanya!..

Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesinde örnek bir davranışa imza atıldı. Kendi imkanlarıyla sosyal medya üzerinden insanları kan bağışına davet ederek, son dönemlerde azalan kan stoklarına katkı vermiş oldular.

Alınan bilgiye göre, Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi çalışanları sosyal medya üzerinden hazırladıkları video klip ile vatandaşları kan bağışına davet ederek, azalan kan stoklarına destek olmak amacıyla kan bağışı kampanyası düzenleyerek örnek bir kampanyaya imza attılar.

Yaz aylarında sıcak havalarında etkisiyle azalan kan stoklarının azalması ve yaklaşan Kurban Bayramı tatili süresince bir olumsuzluk yaşanmaması için hastane çalışanları seferber olarak kan bağışına destek verdiler. Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesinde gün boyu devam eden kan bağısı kampanyasına katılım yüksek olurken bir ünite kanın üç kişiye can olduğu vurgulanarak, kan bağışı ve önemine de dikkat çekildi.

Yorum Ekle