SON DAKİKA

DEVA Partisi pazarda

DEVA Partisi pazarda 12 Aralık, 2021 09:18 Güncelleme: 12 Aralık, 2021 09:18 DEVA Partisi pazarda

DEVA Partisi teşkilâtları bütün yurtta olduğu gibi Kdz. Ereğli'de de  pazarlarda vatandaşlarla buluştu, sohbet etti, dertlerini dinledi, hayat pahalılığına çözüm yollarını anlattı. 

Genel Başkanlığı’nı Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi halkın nabzını tutmaya devam ediyor. Genel Merkez’in organizasyonuyla bütün yurtta DEVA Partisi teşkilâtları semt pazarlarına giderek vatandaşlarla buluştular, dertlerini dinlediler, hayat pahalılığı karşısında insanlarımızın çektiği geçim sıkıntısını paylaştılar.

 Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan İlçe Başkanı Aktimur; “ Bugün vatandaşlarımızın artık yaşanılan bu hayat pahalılığı karşısında dayanacak gücü kalmadığını, ne yazık ki hep beraber bir kez daha gördük.

 Pazarcı esnafının yanı sıra vatandaşında alım gücünde büyük bir düşüş yaşandığını belirten Aktimur “Deva Partisi olarak Vatandaşlarımıza daha iyi bir hizmet sunmak, sorun ve sıkıntılarını yerinde tespit etmek amacıyla DEVA Partisi Merkezi tarafından başlatılan bu çalışma büyük bir anlam ifade etmektedir. Çünkü vatandaşımızın alım gücünün olup olmadığını yerinde tespit etme imkanı bulduk” dedi. 

 

Yorum Ekle