SON DAKİKA

DESTEK ZİYARETİ

Ereğli esnaflarından İsmail Subaşı ve beraberindekiler Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a 30 Mart Yerel seçimleri öncesinde destek ziyaretinde bulundu. 17 Ocak, 2014 09:14 Güncelleme: 17 Ocak, 2014 09:14 DESTEK ZİYARETİ

Ereğli esnaflarından İsmail Subaşı ve beraberindekiler Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a 30 Mart Yerel seçimleri öncesinde destek ziyaretinde bulundu.

30 Mart seçimleri öncesi  CHP’den Belediye Başkan Adayı olan Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a destek ziyaretleri sürüyor.

Ereğli esnaflarından İsmail Subaşı ve beraberindeki kalabalık grup Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a 30 Mart Yerel seçimleri öncesinde destek ziyaretinde bulundu.

TEK İHTİYACIMIZ BİRLİK VE BERABERLİK

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Posbıyık,  konuşmasında şunları söyledi: 20 yıldır birbirimizi çok iyi tanıyoruz biliyoruz. Böyle toplu halde gelmenizden son derece memnun oldum. Hepinize sevgilerimi sunuyorum. Her zaman dediğim gibi birlik ve beraberliğimizi her noktada ortaya koymalıyız. Belediye Başkanı ve lider kolay yetişmiyor. İyi olmak başka bir şey lider olabilmek başka bir şey. Herkes iyi olmak zorunda zaten. Ereğli’de Belediye başkanlığında dik durabilmek çok önemli.  Arkadan belediye başkanlığı yetişmek isteyenlerin cenazeye gidiyoruz düğünlere gidiyoruz. Gönülden gelen bir şey olmalı. Sürekli halkın arasında olman gerekli. İyi günde kötü günde onların yanında olmak gerekli. Biz birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Çocuklarımız torunlarımız için Ereğli’nin geleceği için bu işin ehli kişilere parti ayrımı gözetmeksizin sahip çıkmamız gerek. Önemli olan Ereğli’nin geleceği. Ereğli’de haftada bir gün halk günü yapıyorum. Yüzlerce insan geliyor hepsi iş için geliyor. Milletvekilini bulamıyorlar ki. Yine benim kapıma rahatlıkla gelip içlerini döküyorlar. Yapsınlar halk toplantısı dinlesinler halkın sorununu yok. Seçim sonrası ortada yoklar.  Biz her zaman halkımızla beraberiz. İyi günlerini kötü günlerini paylaşıyoruz. Elimizden geldiği kadar katkı sağlıyoruz.

İsmail Subaşı hatıra fotoğrafının çektirilmesinin ardından Başkan Posbıyık’a üzerinde 94 yılında çekilmiş fotoğraf bulunan hediye takdim etti.

 

Yorum Ekle