SON DAKİKA

Destek vereceğiz...

CHP Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, Batı Karadeniz Romanlar Derneği Başkanı E. Kazım Adak ve Yönetimini ziyaret etti. 04 Mart, 2019 15:51 Güncelleme: 04 Mart, 2019 15:51 Destek vereceğiz...

CHP Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, Batı Karadeniz Romanlar Derneği Başkanı E. Kazım Adak ve Yönetimini ziyaret etti.

2014 yılında kurulan ve özellikle son bir yıldır yerel, bölgesel ve uluslararası alanda, devlet destekli sosyal, ekonomik ve kültürel faaliyetli projeleri hayata geçirerek adından sıkça bahsettiren Batı Karadeniz Romanlar Derneği Yönetimini ziyaret eden CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, ilçemizde yaşayan Romanların sorunlarını bildiğini ve en büyük sorunları olan barınma sorunları için projeleri olduğunu söyledi.

Batı Karadeniz Romanlar Derneği Başkanı E. Kazım Adak ve yönetimi de yarım kalan projelerinin hayata geçirilmesi için CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’tan destek istedi.

Posbıyık’ta, Ereğli’de yaşayan Romanları çok sevdiğini, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Belediye Başkanı seçilmesi halinde dün olduğu gibi bugünde onlar için elinden gelen desteği vereceğini ifade etti.

Yorum Ekle