SON DAKİKA

Demirtaş,Ak Parti'yi popülist politika yapmakla suçladı

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, "AKP, yanlış politikalara devam ettiği sürece, Türkiye'nin dört bir tarafındaki evlere ateş düşmeye devam edecektir. AKP, bu yanlış politikalarından ivedilikle vazgeçmelidir" dedi. 02 Mayıs, 2016 17:34 Güncelleme: 02 Mayıs, 2016 17:34 Demirtaş,Ak Parti'yi popülist politika yapmakla suçladı

Demirtaş, Şırnak'ta şehit düşen Zonguldaklı Uzman Çavuş Burak Saraçlı için yayımladığı bas sağlığı mesajında, iktidar partisini popülist politika yapmakla suçladı.

AK Parti iktidarının PKK terörünü durduramadığını ileri süren Demirtaş şunları kaydetti:

"Şırnak'ta PKK terör örgütüne yönelik operasyonda Gökçebey'in Hacımusa köyünden, uzman çavuş Burak Saraçlı'yı şehit verdik. Sadece dün, terör nedeniyle 7 şehidimiz ve 65 yaralımız var. Acı ama gerçek; AKP terörü halkımıza sıradanlaştırdı. Ve maalesef AKP iktidarı, PKK terörünü durduramıyor. Sıfır terör ile teslim aldıkları ülkemiz bu gün kan gölüne dönmüşken, sorunu çözemedikleri gibi, bir yandan koltuk derdine düşmüşler, bir yandan da ihale takipçiliği yapmaktadırlar. Terörün çözümüne yönelik kalıcı politikalar uygulamamaktadırlar. Sadece günü kurtaran ucuz, popülist politikalar yürütmektedirler. Bu gün terör nedeniyle yaşadığımız acıların en önemli sebebi; AKP iktidarının 14 yıldır uyguladığı yanlış politikalarıdır. Görünen o ki, AKP bu yanlış politikalara devam ettiği sürece, Türkiye'nin dört bir tarafındaki evlere ateş düşmeye devam edecektir. AKP, bu yanlış politikalarından ivedilikle vazgeçmelidir.

Başta Zonguldak'lı şehidimiz Burak Saraçlı olmak üzere, dün terör sonucu yaşamını yitiren tüm şehitlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı, tüm yaralılara Allahtan acil şifalar diliyorum. Tüm Türkiye'nin başı sağ olsun."

Yorum Ekle