SON DAKİKA

Demirer ateş püskürdü

CHP Gülüç Teşkilat Başkanı Halil Demirer, CHP Ereğli İlçe Teşkilat Başkanı Dr. Eylem Ertuğrul'a ateş püskürdü. Demirer; "Herkes gitsin kendi işini yapsın. Siyaset Eylem'in işi değil. Eylem gitsin doktorluğunu yapsın", dedi. 18 Kasım, 2019 13:41 Güncelleme: 18 Kasım, 2019 13:41 Demirer ateş püskürdü

CHP Gülüç Teşkilat Başkanı Halil Demirer, kendisi ile istişare yapılmadan yakın bir zaman önce CHP Kdz.Ereğli İlçe Teşkilat Başkanlığına atanan Eylem Ertuğrul tarafından görevden alınması sonrası bir açıklama yaptı..

"Ben yıllarca Gülüç'te CHP'ye hizmet ettim. Partimizin etik değerleri vardır. Tabi Eylem daha yeni içimize girdi. Bu kuralları bilmiyor. Hiçbir şeyden haberim yokken görevden alınıyorum ve yerime yönetim kurulu üyelerimizden İhsan Demirkol atanıyor. Yine haberim yokken bölgede toplantı düzenleniyor. Toplantıya Gülüç CHP tabanı davet edilmiyor. AKP ve MHP'lilerle Gülüç'te toplantı yapılıyor. Bu resmen partimize ihanettir. Şimdi Gülüç'te delege yapılmak istenen üyeler beni arıyor. Çünkü parti tabanımıza bu durumla alakalı en ufak bir açıklama dahi yapılmadı. Tabi siyaseti herkes yapamaz, herkes işini yapmalı. " şeklinde konuşan Demirer, Eylem Ertuğrul ile CHP'nin Ereğli'de toparlanamaz bir sürecin içine gireceğinin altını çizdi.

Demirer ayrıca her şekilde Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ın yanında olduğunu sözlerine ekledi..

Yorum Ekle