SON DAKİKA

Demirdüyen, “Şehitler anıtı" İsteğinde bulundu...

Demirdüyen, “Şehitler anıtı" İsteğinde bulundu.. 17 Mart, 2019 09:07 Güncelleme: 17 Mart, 2019 09:07 Demirdüyen, “Şehitler anıtı" İsteğinde bulundu...

 

 

 

MADEN ŞEHİTLERİ DERNEĞİ ZİYARET VİDEOSU

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, Erdemir ofis yolunda bulunan 3 dernek evinden biri olan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ereğli Şubesi’ni de ziyaret etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ereğli Şube Başkanı Mehmet Ali Demirdüyen, CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Mevcut Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a dernek binası için teşekkür eden Başkan Mehmet Ali Demirdüyen, “Gönlümüz, kalbimiz, yüreğimiz sizden yana. Evet Hüseyin Bey bize bir güzellik yaptı. Allah razı olsun, oturabileceğimiz yer tahsis etti, eksiği, fazlası olabilir. Hizmet alanımızı da genişletebiliriz. Bizim tek sıkıntımız ekonomik sıkıntı. Biliyorsunuz bizim üyelerimiz Şehit Ailesi, biz aidatları toparlayamıyoruz, çok kırılgan bir derneğiz.Bizim sadece ekonomik sorunumuz var, onu da dostlarımız, arkadaşlarımız sayesinde aşmaya çalışıyoruz. İnşallah ilerideki günlerde bizlere destek olacağınızı canı gönülden biliyorum. Daha öncede yaptınız, desteğinizi esirgemediniz. Eğer seçilirseniz ki seçileceğinizi biliyorum bir anıt yaptıracağım başkanım. Bu açık ve net. Kdz.Ereğli’de Şehit Aileleri anıtımız yok, bizim ayıbımız, Ereğli’ye de yakışmıyor. Derneğimizin karşısında da olabilir, uygun gördüğünüz bir yerde de olabilir. Benim tek isteğim Ereğli’ye yakışan bir anıt. Bunu yaparsanız, bir miras bırakmış olursunuz” diyerek Ereğli’ye “ŞEHİTLER ANITI” isteğinde bulundu.

CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’ta Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ereğli Şube Başkanı Mehmet Ali Demirdüyen’e ‘sen projeni hazırla. Belediye Başkanı olduktan sonra gel yanıma’ diyerek ŞEHİTLER ANITI isteğine olumlu yanıt verdi.

Posbıyık, 20 Mart’ta yapacakları aday ve proje tanıtım törenine Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkan ve üyelerini de davet ettikten sonra dernek binasından ayrıldı.

 

 

Yorum Ekle