SON DAKİKA

Demir sandalye ile başından darbe aldı, kanlar içinde kaldı..

Ereğli'de esnaf olan iki kişi arasında çıkan tartışmayı ayırmaya çalışan bir kişi başına demir sandalye ile aldığı darbe ile yaralandı. 09 Haziran, 2022 17:46 Güncelleme: 09 Haziran, 2022 17:46 Demir sandalye ile başından darbe aldı, kanlar içinde kaldı..

Ereğli'de esnaf olan iki kişi arasında çıkan tartışmayı ayırmaya çalışan bir kişi başına demir sandalye ile aldığı darbe ile yaralandı. Büyüyen kavga çevredeki esnaf ve polisin araya girmesi ile son bulurken, kavga esnasında cep telefonu ile canlı yayın konferansı yapan bir kişi spikerlik yaparak kavgayı da anlatmayı ihmal etmedi.

Olay ilçeye Bağlı Müftü Mahallesi Demirciler Çarşısında meydana geldi. İddiaya göre yorgancılık yapan ve karşı esnaf komşusu İ.Y.’ye küfür ettiği iddia edilen A.B. ile İ.Y. arasında tartışma başladı. Tartışmayı görerek ikiliyi ayırmak isteyen İ.Y. nin arkadaşı S.B., A.B. nin eline aldığı demir sandalye ile vurmasının ardından başından yaralandı. Kanlar içinde kalan S.B. için polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Bu sırada devam eden arbede vatandaşlar ve diğer esnafların araya girmesi ile önlendi. Polisin de geldiği olay yerinde taraflar gözaltına alındı. S.B. ise sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Özel Echomar hastanesine kaldırılırken, tedavisine başlandığı öğrenildi.

Diğer yandan kavga esnasında cep telefonu ile canlı yayın konferansı yapan bir kişi spikerlik yaparak kavgayı da anlatmayı ihmal etmedi.

 

Yorum Ekle