SON DAKİKA

Çukurda doğum yapan köpek ve yavrularını itfaiye kurtardı

Alaplı'ya bağlı Tepeköy mevkiinde doğum için girdiği çukurda mahsur kalan anne köpeği ve yavruları itfaiye ve zabıta ekipleri, yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardında kurtardı. 01 Temmuz, 2015 08:03 Güncelleme: 01 Temmuz, 2015 08:03 Çukurda doğum yapan köpek ve yavrularını itfaiye kurtardı

Tepeköy mevkiinde doğum için istinat duvarının altına giren anne köpek, doğumdan sonra çukurdan çıkamayarak yavruları ile birlikte mahsur kaldı. Çevredeki vatandaşlar, gelen sesler üzerine çukurdaki köpekleri görmesi ile ekiplere haber verildi. Kısa sürede köpeklerin yanına gelen itfaiye ve zabıta ekipleri, yavru köpekleri ve anne köpeği uyutarak çukurdan çıkardı.

Zabıta Memuru Fatih Yılmaz, köpek ve yavrularının çukurda mahsur kaldığının bilgisi ulaşır ulaşmaz itfaiye ekipleri ile birlikte harekete geçtiklerini söyledi. Yılmaz, "Anne köpek çukurun içinde doğum yaptıktan sonra 4 yavrusuyla birlikte mahsur kalmış. İtfaiye ve zabıta iş birliği ile 1 saat süren çalışmanın ardından anne köpek ve yavrularını kurtardık. Sağlık durumları çok iyi, hayvan barınağında tedavileri yapılıyor." dedi.

Yorum Ekle