SON DAKİKA

Çorumluoğlu: "İnternet siteleri gündem belirliyor"

Çorumluoğlu: "İnternet siteleri gündem belirliyor" 11 Ocak, 2019 15:29 Güncelleme: 11 Ocak, 2019 15:29 Çorumluoğlu: "İnternet siteleri gündem belirliyor"

Ereğli ilçe kaymakamı İsmail Çorumluoğlu Gazeteciler Derneği’ni 10 Ocak Çalışan gazeteciler günü dolayısıyla ziyarette bulundu. Çorumluoğlu, ilçede görev yapan gazetecilerin gününü kutlarken, Ereğli belediyesi tarafından bugün açılışı yapılan ve Gazeteciler derneğine de tahsis edilecek olan dernek evlerinin son derece güzel ve fonksiyonlu olduğunu ifade etti. 

Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Ereğli belediyesi tarafından Uzunkum caddesinde yapılan ve Gazeteciler Derneği’ne de tahsis edilen dernek evlerinin açılışının ardından 10 Ocak Çalışan gazeteciler günü münasebetiyle Ereğli Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti. 

“BASINLA İLİŞKİMİZİ DÜZENLEYECEĞİZ!..” 

Kaymakam Çorumluoğlu ziyaretinde gazeteciler ile Kaymakamlık makamı arasında haber akışının sağlanması amacıyla çözüm önerilerinde bulundu. Çorumluoğlu konuşmasında “Gününüz kutlu olsun. Aslında dündü ama gecikmeli de olsa geldik. Kaymakamlığımız ve basın ilişkilerini düzenlemek için adımlar atmaya karar verdik. Daha önce bir sistem varmış, o sistemin devam edebilmesi için gerekli girişimleri yapacağız.”, dedi. 

“İNTERNET SİTELERİ GÜNDEM BELİRLİYOR!..” 

“..İnternet yaygınlaşınca düzen de bozuldu. Ancak İnternet gazeteleri şimdi daha da yaygınlaştı. Gündem belirleyen hale geldi. Basılı gazeteler gün geçtikçe eriyor. Bir de açılış olayı son derece profesyonel oldu. Belediye bu işi gayet iyi yapmış. Binalar dışarıdan görüldüğünden daha da fonksiyonel. Sizinki de aynısı olacak bildiğim kadarı ile. Küçük alanda geniş hizmeti sunmak güzel bir olay. Önemli olan fonksiyonudur. Ben bu alanda dernek evlerini çok beğendim. Yürüyüş mesafesinde. İnşallah sizinki de kısa zamanda biter. Bizler sizlerle her konuda istişare edeceğiz” 

“HÜKÜMET KONAĞI KISA ZAMAN DA TAŞINACAK” 

“..Hükümet Konağı’nın taşınmasına az bir zaman kaldı. Son hazırlıkları yapılıyor. Ufak tefek eksiklikler var. Onlarda halledilince Hükümet konağı da taşınacak. Ben binayı beğendim. Güzel bir yapısı var” 

“ŞEHRİN ÖNÜNÜ AÇMAK LAZIM” 

“…Şehrin önün açmak lazım. Şehir trafiği kaldırmıyor. Kurumlar yol güzergâhı üzerinde olması lazım. Şehir içinde kalması doğru değil. Kurumlara gidecek olanlar şehir merkezine girmeden trafiği etkilemeden işlerini halledecekler. Bunu sağlayabilirsek şehrin trafiği de rahatlayacaktır” 

“AÇIK ÖĞRETİM SINAVLARININ EREĞLİ’ DE YAPILMASI İÇİN ÇALIŞMALAR VAR” 

“Açık öğretim sınavları Ereğli’ de de yapılacak. KPSS sınavlarına etki edecek mi, bu girişim bilmiyorum. Eskişehir’ de hafif engellilerin gittiği okullar var. Burada öyle de bir çalışmamız olacak. Oraya gittiğimiz de Açık öğretim Rektörü ile görüşeceğiz. Açık öğretim sınavlarının ilçede yapılabilmesi için görüşmeleri yapacağız” 

“YAT LİMANI VE MARİNA"

“..Ereğli’ de bir diğer düşünce de Bozhane içinden limanı kaldırarak yat limanı ve marina yapılması için girişimlerimiz var. Bununla ilgili Belediye başkanımız ile de görüştük. İlerleyen günlerde de bununla ilgili görüşmelerimiz devam edecek”

Yorum Ekle