SON DAKİKA

Çok zor, ama imkansız değil, olursa BAL gibi olur…

Çok zor, ama imkansız değil, olursa BAL gibi olur… 06 Nisan, 2018 12:25 Güncelleme: 06 Nisan, 2018 12:25 Çok zor, ama imkansız değil, olursa BAL gibi olur…

Karadeniz Ereğli Belediyespor’un da mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig 6. grupta sezon bu hafta sonu oynanacak 24. hafta karşılaşmalarıyla sona eriyor. Karadeniz Ereğli Belediyespor’un 3. Lig Play-off maçlarına katılmak için ligi lider bitirmesi çok zor da olsa matematiksel olarak imkansız değil.

Karadeniz Ereğli Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig 6. grupta 24. hafta karşılaşmasıyla sezonu evinde kapatacak.

Sezonun son karşılaşmasına, sezon boyunca kovaladığı şampiyonluğu kazanma iddiası zayıf da olsa ihtimal dahilinde çıkacak olan Ereğli Belediyespor evinde ağırlayacağı 100. Yıl Soğuksuspor’u yendiği takdirde, Kırşehir ve Ankara’dan gelecek sonuca göre zaferi veya hüsranı yaşayacak.

Ligin son haftasına girilirken Karadeniz Ereğli Belediyespor 52 puan ve +38 averajla 3. sırada bulunuyor. Ereğli Belediyespor’un bir basamak önünde aynı puan ve+ 42 averajla Bartınspor bulunurken, lider Kırşehir Belediyespor +31 averajla 54 puana sahip.

Bu puan durumuna göre olası puan eşitliği durumunda Ereğli Belediyespor ikili averajda iki rakibinin gerisinde olduğu için şampiyonluk için tek şans Ereğli Belediyespor’un mutlaka kazanması, Bartınspor’un en azından berabere kalması Kırşehirspor Belediyespor’un ise mutlak yenilmesi gerekiyor.

İlk üç sırayı paylaşan takımların ligin son haftasında Pazar günü oynayacakları maçlar şöyle:

Ereğli Beyçayırı Stadı: Ereğli Belediyespor-100. Yıl Soğuksuspor

Ankara Çubuk Stadı: Çubukspor Futbol AŞ-Bartınspor

Kırşehir Ahi Stadı: Kırşehir Belediyespor-Devrek Belediyespor

Her üç karşılaşmada saat 15.00’de başlayacak.

Yorum Ekle