SON DAKİKA

Çocuklar şekerlerini satıp bağışta bulundu

Ereğli ilçesine bağlı Pembeciler köyünde çocuklar bayramda topladıkları şekerleri satarak elde ettikleri paralar ile kendilerine verilen harçlıkları köy camisinin yapımına bağışladı. 07 Haziran, 2019 12:23 Güncelleme: 07 Haziran, 2019 12:23 Çocuklar şekerlerini satıp bağışta bulundu

 

Ereğli'ye bağlı Pembeciler köyünde çocuklar bayramda topladıkları şekerleri satarak elde ettikleri paralar ile kendilerine verilen harçlıkları köy camisinin yapımına bağışladı.

Ereğli ilçesine bağlı Pembeciler köyünde yaşayan Arda Turan, Cemre Ergün, Ebrar Uysal, Efe Ural, Sümeyye Özgün ve Nisanur Uysal, bayram topladıkları şekerleri satarsak elde ettikleri nakit para ile bayramda büyüklerinden aldıkları da birleştirdi. Toplanan parayı Pembeciler köyünde yapımı devam eden camiye yardım etmek amaçlı Köy muhtarı ve Cami yaptırma Derneği başkanı Mustafa Kocabıyık’a teslim ettiler. Küçük yüreklerin bu yardımı sonrasında açıklamada bulunan Pembeciler Köyü muhtarı ve Cami yaptırma Derneği başkanı Mustafa Kocabıyık “Köyde yaşayan kendileri küçük ama yürekleri büyük çocuklarımız bizleri çok duygulandırdı. Söyleyecek söz bulamıyorum” diyerek duygularını dile getirdi.

Yorum Ekle