SON DAKİKA

CÖBEKOĞLU’NDAN TAM DESTEK

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve CHP İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, Belediye Meclis ve İl Genel Meclis Üyesi adaylarıyla birlikte Ereğli’nin efsane başkanı Ruhi Cöbekoğlu’nu ziyaret ederek seçim öncesi hayır dualarını aldılar. 20 Şubat, 2014 19:23 Güncelleme: 20 Şubat, 2014 19:23 CÖBEKOĞLU’NDAN TAM DESTEK

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve CHP İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, Belediye Meclis ve İl Genel Meclis Üyesi adaylarıyla birlikte Ereğli’nin efsane başkanı Ruhi Cöbekoğlu’nu ziyaret ederek seçim öncesi hayır dualarını aldılar.

CHP HEYETİ CÖBEKOĞLU’NA ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı olarak tekrar Ereğli’yi bir 5 yıl daha yönetmek için yola çıkan Halil Posbıyık ve CHP İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, saha çalışmalarına başlamadan önce ilk kez Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclis Üyesi adaylarıyla birlikte CHP’nin ve Ereğli’nin efsane siyasetçilerinden Ruhi Cöbekoğlu’nu istirahat ettiği evinde ziyaret ettiler.

CÖBEKOĞLU’NDAN DESTEK

Belediye Başkanı Halil Posbıyık, listesinde yer alan Belediye Meclis Üyelerini ve İl Genel Meclis Üyelerini tek tek Cöbekoğlu’na tanıtarak, ‘Arkadaşlarımızla ve partimizdeki ekibimizle birlikte yarın seçim startını veriyoruz. Öncesinde efsane başkan olarak seni ziyaret edip hayır duanı alalım istedik” dedi.

Başkan Posbıyık’ın ekibini, ‘Bunlar hepsi bizim uşak’ diye tebrik eden Cöbekoğlu, ‘Allah sizi yarı yolda bırakmasın. Gücüm olsa sizle birlikte çalışırdım. Halil bu ekibi sıfıra karşı kazandırıp bir daha getirirsin yanıma’ diyerek seçim öncesi başarılar diledi.

 

Yorum Ekle