SON DAKİKA

CİVELEK, TEBRİKLERİ KABUL EDİYOR

MÜSİAD Ereğli Şubesi, Çilek Halk Otobüsleri Başkanı Murat Akyüz, Ses KOOP, ÜMİD Platformu, THK ve Türk Kızılay'ı Ereğli Şubesi, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek'i ziyaret etti. 06 Şubat, 2014 08:47 Güncelleme: 06 Şubat, 2014 08:47 CİVELEK, TEBRİKLERİ KABUL EDİYOR

MÜSİAD Ereğli Şubesi, Çilek Halk Otobüsleri Başkanı Murat Akyüz, Ses KOOP, ÜMİD Platformu, THK ve Türk Kızılay'ı Ereğli Şubesi, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek'i ziyaret etti.

Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına ziyaretler sürüyor. Müstakil İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer ve Yönetim Kurulu Üyeleri Odayı ziyaret ederek yeni yönetime başarılar diledi.

CİVELEK VE AKYÜZ BULUŞMASINDA SORUNLAR KONUŞULDU

Ereğli Çilek Halk Otobüsleri kooperatifi başkanı Murat Akyüz ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Şoförler Odası Başkanı Cevdet Civelek’ e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Halk Otobüsleri ve Taksiciler arasında yaşanan sorun ve meseleler masaya yatırıldı.

18 Ocak tarihinde gerçekleştirilen 37. Olağan genel kurulda üyelerinin yüzde 61 oyu ile güven tazeleyerek yeniden oda yönetim kurulu başkanlığına seçilen Cevdet Civelek ve yeni yönetimine ziyaretler devam ediyor. Olağan genel kurulda Başkan Cevdet Civelek’in karşısına aday olarak çıkan ve aynı zaman da Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi başkanı Murat Akyüz’ de Başkan Cevdet Civelek ve yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gelen Murat Akyüz, yeni yönetime hayırlı olsun dileklerini sunarken, şehir içi ulaşımında yaşanan sorunlar ile ilgili olarak başkan Cevdet Civelek’le görüş alış verişinde bulundu. Özellikle Halk Otobüsleri ve taksiciler arasında yaşanan yolcu alma meselesinin konuşulduğu toplantıda, bu sorunun daha da iyi tartışılması ve konuşulması amacıyla toplantı düzenlenmesi kararı alındı.

Başkan Cevdet Civelek ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamada “8 Şubat Cumartesi günü Umum Servis Araçları Derneği yönetimi, Taksiciler Derneği yönetimi, Özel Çilek Halk Otobüsleri kooperatifi yönetimi ve Oda yönetimimizin de katılacağı bir toplantı gerçekleştireceğiz. Burada amacımız şehir içi yolcu taşımacılığında yaşanan sorunu masaya yatırarak çözüm yolları arayacağız.  Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi başkanı Murat Akyüz ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

TÜRK KIZILAYI’NDAN ZİYARET

Türk Kızılay’ı Ereğli Şube Başkanı Yusuf OKTAY ve Yönetim Kurulu Üyeleri Odayı ziyaret ederek yeni yönetime başarılar diledi.

Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek ise konuşmasında “Bizleri ziyaret edip mutluluğumuzu paylaştığınız için teşekkür ediyorum. Son yapılan genel kurulda üyelerimizin çoğunluğunun oyunu alarak yeniden oda yönetimine ve başkanlığına seçildik. Bundan sonra da şoför esnafına hizmetlerimiz ve çalışmalarımız kaldığımız yerden devam edecek” dedi.

 

 

Yorum Ekle