SON DAKİKA

Cinayet ile ilgili 3 şüpheli adliye'de

Kdz.Ereğli'deki cinayetle ilgili 3 şüpheli adliyeye sevk edildi. 22 Eylül, 2020 08:03 Güncelleme: 22 Eylül, 2020 08:03 Cinayet ile ilgili 3 şüpheli adliye'de

Kdz.Ereğli'de jandarmaya intihar ettiği ihbarında bulunulan ancak daha sonra cinayete kurban gittiği belirlenen kişinin ölümüyle ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli adliyeye çıkartıldı. Alınan bilgiye göre, 19 Eylül'de ilçeye bağlı Dedeler köyünde ikamet eden Burhan K'nin ölümüyle ilgili gözaltına alınan U.O. (26), E.K. (26) ve K.O. (22), jandarmadaki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, geniş güvenlik önlemi altında adliyeye çıkartıldı. Bu arada Burhan K'nin, bir süredir şantaja uğradığı ve bu nedenle katil zanlısı ile tartıştığı sırada öldürüldüğü iddia edildi.

OLAY

19 Eylül'de Ereğli ilçesine bağlı Dedeler köyünde ikamet eden Burhan K'nin köy mezarlığı önünde kendine ait ruhsatsız tabanca ile başından kendini vurduğu ihbarı üzerine jandarma ekiplerince inceleme başlatmıştı.

İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde kurulan Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, yaptıkları araştırmada Burhan K'nin öldürüldüğünü belirlemiş, olayın namus meselesinden kaynaklanan cinayet olduğu bilgisine ulaşmaları üzerine olay gecesi Burhan K'nin birlikte alkol aldığı belirlenen U.O., E.K. ve K.O. gözaltına alınmıştı.

 

 

Yorum Ekle