SON DAKİKA

ÇİMENOĞLU VE YAVUZ'DAN CANDAN'A TEŞEKKÜR

Alaplı Gençlik Spor Merkezi’nin 2014 yılı yatırım programına alınmasındaki katkısından dolayı Zonguldak Milletvekili Ercan Candan’a teşekkür. 24 Ocak, 2014 18:05 Güncelleme: 24 Ocak, 2014 18:05 ÇİMENOĞLU VE YAVUZ'DAN CANDAN'A TEŞEKKÜR

Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu ve Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı Gençlik Spor Merkezi’nin 2014 yılı yatırım programına alınmasındaki katkısından dolayı Zonguldak Milletvekili Ercan Candan’a teşekkür ettiler.

Alaplı Belediye Başkanı Çimenoğlu ve Ak Parti İlçe Başkanı Yavuz, Alaplı Gençlik ve Spor Merkezi’nin yapılacağı 1050 Evler K Bloklar mevkiindeki hazineye ait alanda incelemelerde bulundular.

Burada bir açıklama yapan Belediye Başkanı Çimenoğlu, yapılacak tesisle ilgili bilgiler verdi. Tesisin Alaplı için büyük bir kazanım olacağını belirten Başkan Çimenoğlu, açıklamasında şöyle dedi:

“Alaplı Gençlik Merkezi, 1050 Evler K bloklar altında bulunan 500 metrekarelik hazineye ait bir alana yapılacak. Bu 500 metrekarelik alanın yaklaşık 100 metrekaresi kapalı alan olacak ve içerisinde spor salonu ve yaklaşık 30 adet dersliği bulunan gençlik sitesi olacak. Biz Belediye olarak hazineye ait bu alanın gerekli imar düzenlemelerini yapıp, gençlik merkezi yapımına hazır hale getirdik. Sayın Kaymakamımızın katkılarıyla böyle bir öneri sunduk ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte gerekli çalışmaları yaptık. Sayın Milletvekilimiz Prof. Dr. Ercan Candan’ın Gençlik ve Spor Bakanlığı nezdindeki girişimleriyle İlçemize Gençlik Merkezi yapımı 2014 yatırım programına alındı ve 3 milyon lira da ödenek çıktı. Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nden gelecek ekibe, önümüzdeki birkaç gün içinde yer teslimi yapılacak. Sonrasında da, tesisin inşaatı için çalışmalara başlanacak. Alaplı halkı ve Alaplı Belediyesi adına bu projede emeği geçen başta Sayın Kaymakamımız Yıldıray Malğaç olmak üzere Gençlik Spor İl Müdürümüze teşekkür ediyorum. Bu projede en büyük emeği geçen, yatırım programına alınmasını ve ödenek çıkarılmasını sağlayan ve bu müjdeli haberi bize bizzat kendisi ileten Zonguldak Milletvekilimiz Sayın Prof.Dr. Ercan Candan’a da ayrıca teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Yavuz da projenin bu aşamaya gelmesindeki katkılarından dolayı Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç’a, Alaplı Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’na teşekkür ederek, “ Bizzat bu konuyu kendisi yakından takip eden Zonguldak Milletvekilimiz Prof.Dr. Ercan Candan’a da ayrıca teşekkür ediyorum. Nasip olursa tesisin inşaatına ihalesi yapılarak bu yıl içinde başlanacak. İlçemize hayırlı uğurlu olsun. “ dedi.

Yorum Ekle