SON DAKİKA

Çilek halk otobüsleri Edirne'de temaslarda bulundu

Çilek halk otobüsleri Edirne'de temaslarda bulundu 09 Nisan, 2018 10:42 Güncelleme: 09 Nisan, 2018 10:42 Çilek halk otobüsleri Edirne'de temaslarda bulundu

SS 92 Nolu Çilek Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Çimen, Başkan Yardımcısı Ali Erdoğan ve Denetim Kurulu Başkanı Faruk Deniz ile birlikte, Kdz. Ereğli Belediyesi Ulaşım Müdürü Levent Tigin Kalyoncu tarafından, Edirne Belediyesi ve Serhad Birlik ETUS Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi'ne ziyarette bulunuldu.

   İlk olarak Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı makamında ziyaret eden kafile, daha sonra Serhad Birlik ETUS Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi'ne ait yönetim ofisi, kademe, akaryakıt ve yıkama istasyonunda bazı inceleme ve görüş alışverişlerinde bulundu.

   "Toplu taşımada kurumsallaşma" vizyonu ile hareket ettiklerini ifade eden Çilek Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Çimen, sözlerine şöyle devam etti: "SS 92 Nolu Çilek Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi olarak, Karadeniz Ereğli halkına daha iyi hizmet edebilmek ve kooperatif üyelerimizin sorunlarına çözüm getirmek amacıyla gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretlere bir yenisini daha ekledik. Toplu taşımada örnek gösterilen Serhad Birlik ETUS Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi'ne yaptığımız ziyaret de oldukça verimli geçmiştir. Başta değerli Ereğli Halkı olmak üzere, üyelerimize ve şoförlerimize yararlı olacağını düşündüğümüz birçok uygulamayı yerinde görme fırsatı yakaladık. Bizlere bu imkanı veren Edirne Belediye Başkanı Sayın Recep Gürkan'a, Edirne Belediyesi Ulaştırma Müdürü Erdal Uygun'a, Ulaştırma Müdür Yardımcısı Ayhan Şentürk'e, Serhad Birlik ETUS Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Giyik ile ekibine ve bize bu ziyaretimizde eşlik eden, Kdz. Ereğli Belediyesi Ulaştırma Müdürü Levent Tigin Kalyoncu'ya şükranlarımı sunuyorum."

 

Yorum Ekle