SON DAKİKA

CHP'li Belediye Meclis Üyeleri'nden "Erdemir Plajı" Tepkisi

Bu plajı en iyisi Ereğli Belediyesi yönetir... 06 Ağustos, 2019 16:20 Güncelleme: 06 Ağustos, 2019 16:20 CHP'li Belediye Meclis Üyeleri'nden "Erdemir Plajı" Tepkisi

Karadeniz Ereğli Belediyesi'nin CHP'li Meclis üyeleri Erdemir Plajı'nın çürümeye terk edildiğini ve deniz sezonu kapanmadan acilen konunun çözülmesi gerektiğini belirterek tepki gösterdi. Meclis üyelerinin sosyal medya hesaplarında paylaştığı metin şöyle:

"Ereğli halkının seçilmiş temsilcisi olarak Erdemir Plajı'nın Karadeniz Ereğli Belediyesi'ne devrini istiyorum. Erdemir Plajı Kdz. Ereğli Belediyesi'nin hakkı. Ereğli halkı, Belediye Plajı'nda tıklım tıklım denize girmeye çalışırken, yüzecek plaj ararken, hemen yanındaki Erdemir Plajı çürümeye terk edildi. Gençlerimizin yüzme sporuna yönlendirilmesini teşvik edebilecek bir havuz ihtiyacı bulunurken, Erdemir Plajı'ndaki havuz virane halde. Erdemir Plajı'nı en iyi yönetecek kurum, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri halkın yaşam biçimi haline getirmek için var gücüyle çalışan Karadeniz Ereğli Belediyesi'dir. Ereğli Belediyesi'ne hakkını teslim edin!"

Yorum Ekle