SON DAKİKA

CHP, Gülüç'te YAPICI ile kazanmaya odaklandı

Gülüç beldesinde seçim yarışı iyice kızıştı. Bu belde de yarış Ak Parti ile CHP-İYİ PARTİ ittifak adayları arasında kıyasıya bir rekabete dönüştü. CHP Ereğli ilçe ve Zonguldak il örgütü ile birlikte parti genel merkezinin Gülüç seçimini bir “namus” meselesi olarak gördüğü bize gelen haberler arasında yer alıyor. 29 Mart, 2019 07:51 Güncelleme: 29 Mart, 2019 07:51 CHP, Gülüç'te YAPICI ile kazanmaya odaklandı

reğli ilçesi Gülüç beldesinde seçim yarışı iyice kızıştı. Bu belde de yarış Ak Parti ile CHP-İYİ PARTİ ittifak adayları arasında kıyasıya bir rekabete dönüştü.  CHP Ereğli ilçe ve Zonguldak il örgütü ile birlikte parti genel merkezinin Gülüç seçimini bir “namus” meselesi olarak gördüğü bize gelen haberler arasında yer alıyor.

Bilindiği gibi; 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde CHP’den Gülüç belediye başkanlığına seçilen Gökhan Demirtaş’ın  31 Mart yerel seçimlerine  az bir süre kala partisinden istifa ederek Ak Parti saflarına katılması Gülüç beldesindeki CHP tabanını çok öfkelendirmişti.

CHP GÜLÜÇ’Ü KAZANMAYI ÇOK İSTİYOR..

Gülüç’te CHP 2 üniversite diplomalı genç ve vizyoner bir aday ile seçime katılıyor. CHP’nin belediye başkan adayı Burak Emrah Yapıcı 5 yıl önce de partisinden adayı adayı olmuş ancak CHP’nin bazı kurmayları AK Parti’den belediye meclisi üyesi Gökhan Demirtaş’ı partiye transfer ederek 2 Aralık 2013 tarihinde yapılan ön seçimde bu isme açık destek vererek adaylık sürecinde yolunu açmıştı.

CHP örgütü ve Gülüç’teki CHP’liler ilk fırsatta saf değiştiren belediye başkanı Gökhan Demirtaş’ı sandıkta cezalandırıp seçimi tekrar kazanmak için olanca gücüyle bu seçime asılıyor.

CHP ADAYININ PROJELERİ KARŞILIK BULUYOR

Geçtiğimiz günlerde belde meydanında düzenlenen açık hava toplantısında hizmet projelerini açıklayan CHP adayı Burak Emrah Yapıcı, “bizimle birlikte Gülüç’te sosyal ve hizmet belediyeciliği başlayacak” demişti.

Açıklanan projeler arasında; Gülüç belde merkezine bir adet butik hastane, Çengelburnu’na Aile Sağlık Merkezi, Çengelburnu’na üst geçit, spor kompleksi, Hayvan Bakımevi, Engelliler Yaşam Merkezi, belde de seracılığın teşvik edilmesi, Bilgi-Kültür ve Sanatevi, Atatürk’ün Selanik’teki evinin aynı ölçülerde bir benzerinin yapılması, Yaşlılara ücretsiz ev temizliği, yaşlılara ücretsiz evde sağlık hizmeti, ücretsiz etüd eğitimi, Tekstil tesisi, Pazartesi ve Cuma günleri Halk otobüslerinin Ereğli  pazaryerinden kalkış yapması, sünnet şölenleri, Gülüç’ün dini bayram kutlamaları, yurt içi ve yurt dışı ücretsiz geziler düzenlenmesi, Gülüç’te istihdam yaratacak projeler,  Beldenin en büyük mahallesi Bekyeri’ne bir cami yapılması, Gülüç ırmağındaki rahatsız edici kokunun giderilmesi, belediyede kadınlara yönelij yeni bir hizmet biriminin kurulması ve Gülüç Belediyesi’ne bir adet ambulans kazandırılması gibi hizmet projeleri yer alıyor.

İYİ PARTİ'DEN TAM DESTEK

Gülüç'te CHP'nin ittifak ortağı İYİ PARTİ'nin Karadeniz Ereğli ilçe başkanı Dr. Evrim Balbaloğlu 31 Mart Pazar günü Gülüç'te MİLLET İTTİFAKI'nın seçim kazanarak zafer elde etmesi için elinden çabayı sarf ediyor. Başkan Balbaloğlu, vakit buldukça Gülüç beldesinde ev ziyaretleri gerçekleştiriyor. İYİ PARTİ Ereğli ilçe başkanı Balbaloğlu ve ekibinin yaptığı saha çalışmaları Gülüç'te seçim sonuçlarına olumlu etki yapacak gibi görünüyor.

 

Yorum Ekle