SON DAKİKA

CEZAEVİNDE FİRAR ALARMI

Ereğli'de, A/2 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndan firar girişiminde bulunulduğu ihbarı hareketli saatler yaşanmasına neden oldu. 19 Aralık, 2013 15:57 Güncelleme: 19 Aralık, 2013 15:57 CEZAEVİNDE FİRAR ALARMI

Yapılan ihbar üzerine emniyet, jandarma, itfaiye, ambulans, doğalgaz ve enerji ekipleri, Sarıkorkmaz Mahallesi Suphi Konak Caddesi’ndeki cezaevine gelmeye başladı. İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ile Merkez Karakol ekiplerinin geldiği cezaevi önüne, daha sonra Ereğli Belediyesi itfaiye ekipleri, zabıta, elektrik ve doğalgaz ekiplerinin yanı sıra ambulans geldi. Cezaevine polislerin ardından doğalgaz ve enerji ekipleri girerken, itfaiye ise olası yangına karşı tedbir aldı. Bu sırada gelen ambulanstaki sağlık ekipleri de içinde tıbbi malzeme bulunan çantalarla cezaevine girdiler. Çevredeki vatandaşların endişeyle izledikleri gelişmelerin, aslında tatbikat olduğu anlaşıldı. Yaklaşık bir saat süren tatbikat sonrası gelen ekipler cezaevinden ayrıldı.

Yetkililer, cezaevinde bu tür tatbikatların rutin olarak 6 ayda bir yapıldığını, tatbikat sırasında tüm birimlerin ise görevlerini ciddiyetle yaptığını belirttiler.

Yorum Ekle