SON DAKİKA

Çete operasyonu; Gözaltı 23'e yükseldi..

Çete operasyonu; Gözaltı 23'e yükseldi.. 10 Mayıs, 2018 09:19 Güncelleme: 10 Mayıs, 2018 09:19 Çete operasyonu; Gözaltı 23'e yükseldi..

Zonguldak’ta organize suç örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda örgüt liderinin de aralarına bulunduğu 23 kişi gözaltına alındı. Operasyonda çok sayıda çek ve senet, silah, pompalı tüfek ve F serisi 1 dolar ile bazı isimlerin bulunduğu listeler ele geçirildi.

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü (KOM) Ereğli ilçesinde ‘Adam öldürmeye teşebbüs, azmettirme, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, dolandırıcılık, tefecilik, kasten yaralama ve tehdit’ gibi suçları işledikleri tespit edilen çeteyi takibe aldı. 6 ay süren fiziki ve teknik takibin ardından ekipler, Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla operasyon için düğmeye bastı. Sabah erken saatlerde çeşitli adreslere eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda aralarında örgütün lideri olduğu ileri sürülen Muhammet L., ve Serkan Ö., Ali İ., Ersin K., Şaban D., Yavuz E., Yunus T., Hızır İ., Naci C., Erkan Ö., Necmettin İ., Evren T., gözaltına alındı.  Operasyonda ele geçirilen F serisi 1 doların FETÖ/PDY ile bağlantısının olup olmadığı noktasında da araştırma başlatıldı. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Yorum Ekle