SON DAKİKA

Çeçen ailesi'nin acı günü

Çeçen ailesi'nin acı günü 26 Eylül, 2019 09:17 Güncelleme: 26 Eylül, 2019 09:17 Çeçen ailesi'nin acı günü

 

Ereğli'de yaklaşık 15 yıldır Bağırsak kanseri ile mücadele eden Özgür Çeçen, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Aynı gün aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan babası Necati Çeçen’ de kaldırıldığı yoğun bakımda kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Baba oğul evlerinin önünde alına helalliğin ardından Üçköy köyünde son yolculuğuna uğurlandı.

Olay ilçeye bağlı Gülüç beldesi Örencik mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre 2 çocuk babası Özgür Çeçen (44) yaklaşık 15 yıldır mücadele ettiği bağırsak kanserine dün Devlet hastanesinde yenik düştü. Oğlunun ölüm haberini babası Necati Çeçen’e söylenmedi. Oğlunun tedavisinin devam ettiğini düşünen baba Necati Çeçen, akşam saatlerinde yüksek ateş ve ishal şikâyeti ile kaldırıldığı Ereğli Devlet hastanesi yoğun bakımına kaldırıldı. Necati Çeçen gece saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonrasında yaşamını yitirdi.

BABA OĞUL İÇİN HELALLİK ALINDI

Cenazeleri Gülüç beldesinde ki evlerinin önüne getirilen baba oğul için Kur’an-ı Kerim tilaveti okunurken, dua edildi. Alınan helalliğin ardından iki cenaze son yolculukları için Ereğli’ ye bağlı Üçköy köyüne gönderildi.

DÜNÜRÜM HABERİ ALINCA HAYATINI KAYBETMEDİ...

Cenaze öncesi Demirören Haber Ajansı’na açıklamada bulunan Özgür Çeçen’in kayınpederi, Örencik mahalle muhtarı Çağlar Özcan, damadının yaklaşık 15 senedir kanser hastalığı ile mücadele ettiğini, dünürü Necati Çeçen’in ise aniden rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiğini söyledi. Basında çıkan yanlış haberlere de tepki gösteren Çağlar Özcan “Damadım ve dünürümü kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Damadım 15 sendir kanser hastası. Uzun süredir de tedavi görüyordu. Dünürüm de hiçbir şey yoktu. Rahatsızlandı. Çocuklarının öldüğünden haberleri yoktu. Gece aniden rahatsızlandı. İshal kusma ateş. Acile getirdim. Acilden sonra yoğun bakıma alındı.  Gece de kalp krizi geçirerek vefat etti. Olay bu kadar. Çocuğunun acısından bunun acısından diye bir şey yok” dedi.

BİR OĞLUNU DA KANSERDEN KAYBETMİŞ…

Diğer yandan 2 erkek bir kız çocuğu olan baba Necati Çeçen, bir oğlunu da bağırsak kanserinden kaybettiği öğrenildi.

Cenazelerin kaldırıldığı sırada Özgür Çeçen’in annesi, Necati Çeçen’in eşi Hanife Çeçen ise gözyaşlarına boğuldu.

Cenaze törenine Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli ilçe Başkanı Fikret Fota, Ak Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, ailesi, yakınları dost ve sevenleri katıldı.

Yorum Ekle