SON DAKİKA

Çaturoğlu, Zonguldak halkına teşekkür etti

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingini değerlendirdi ve katılımlarından dolayı tüm Zonguldak halkına teşekkür etti. 06 Haziran, 2018 17:04 Güncelleme: 06 Haziran, 2018 17:04 Çaturoğlu, Zonguldak halkına teşekkür etti

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingini değerlendirdi ve katılımlarından dolayı tüm Zonguldak halkına teşekkür etti.

Çaturoğlu değerlendirmesine şöyle devam etti; “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, Zonguldak ve Kdz.Ereğli mitingleri son dönemlerin en kalabalık ve coşkulu mitinglerinden biri oldu. Cumhurbaşkanımız konuşmasında eğitimden sağlığa, Tokiden konutlarından KYK öğrenci yurtlarına, ulaşımdan sanayiye birçok konuda 16 yılda Zonguldak’a yapılan yatırımlardan bahsetti. Mithatpaşa Tüneli’nin olduğu Zonguldak-Amasra-Kurucaşile-Cide yolu, Zonguldak-Ereğli-Devrek yolu ile Devrek-Çaycuma ayrımı Zonguldak yolunun 3 yıl içinde bitirileceğini, Filyos limanı alt yapı inşaatında yarıya gelindiğini, Türkiye’nin üçüncü büyük limanı olacağını, Filyos Limanı projesiyle Batı Karadeniz güney kuzey aksında tüm Karadeniz’in ana ihracat merkezi olacağını belirtti ve İnşallah 2020 yılında tamamlanacak dedi.

Cumhurbaşkanımızın Zonguldak mitinginde yaptığı en önemli açıklamalarından biride TTK’ya işçi alınacağının müjdesiydi. Bu yılın sonuna kadar TTK’ya 1.000, 2019 yılında da 500 olmak üzere toplamda 1500 işçi alınacak.

İnşallah her seçimde olduğu gibi 24 Haziranda yapılacak olan seçimde de Zonguldak halkımızın Cumhurbaşkanımızı ve Partimizi en güzel şekilde destekleyeceğine inancım tamdır.

Türkiye’nin mimarı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmayan ve desteğini esirmeyen tüm Zonguldak halkımıza, İl ve İlçe başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza ve teşkilatlarımızın her bir kademesinde görev yapan kardeşlerimize teşekkür ediyorum.”

İRADE, ERDEM VE CESARETLE

BİRLİK, BEREKET VE BOLLUK İÇİN

VAKİT ZONGULDAK VAKTİ DİYORUM.

Yorum Ekle