SON DAKİKA

Çaturoğlu ve beraberindekiler, Bakan Bak’ı ziyaret etti

Çaturoğlu ve beraberindekiler, Bakan Bak’ı ziyaret etti 01 Mart, 2018 18:09 Güncelleme: 01 Mart, 2018 18:09 Çaturoğlu ve beraberindekiler, Bakan Bak’ı ziyaret etti

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu 2016-2017 Paravolley 1. Ligi Şampiyonu Alaplı Anadolu Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı İsmail Korkut, Teknik Direktör, sporcular ve Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Dr.Aşkın Bak’ı ziyaret ettiler ve taleplerini ilettiler. 

Milletvekili Çaturoğlu yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu 2016-2017 Paravolley (oturarak voleybol) 1. Ligi Şampiyonu Alaplı Anadolu Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı İsmail Korkut, yöneticiler, teknik direktör, sporcular ve Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Dr.Aşkın Bak’ı ziyaret ettik ve sporcularımızın aldıkları kupalarını Sayın Bakanımızla paylaştık. 

Ziyaretimizde ayrıca, Alaplı spor salonumuzun çok eski olması nedeniyle engelli sporcularımızın da istifade edebileceği yeni bir spor salonu yapılması, Alaplı Meslek Yüksek Okulu Spor Salonunun engellilerimiz için uygun hale getirilmesi için asansör sisteminin kurulması, engelli sporcularımız için hizmet aracı tahsis edilmesi ve Spor Toto Teşkilatından spor kulübümüze yardım yapılması taleplerimizi ilettik. İl Spor Müdürümüzde Zonguldak’taki faaliyetlerini anlattı. 

Taleplerimizi tek tek not alan Sayın Bakanımız özellikle Alaplı MYO Spor Salonuna asansör yapılması için gerekli ödeneğin aktarılarak biran önce işe başlanılması talimatını verdiler. Geçen hafta Türkiye Büyük Millet Meclisinde Sayın Bakanımızla yaptığım görüşmede yine İlimizin spor tesisleri ihtiyaçları ve ödenek taleplerimizi iletmiştim. Bakanımız Sayın Bak geçen hafta ilettiğimiz taleplerle birlikte yeni taleplerimizle de yakından ilgileneceğini belirttiler. 

Nezaket göstererek 2016-2017 Paravolley (oturarak voleybol) 1. Ligi şampiyonu Alaplı Anadolu Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü ile birlikte heyeti kabul eden ve taleplerimize ilgi gösteren Sayın Bakanımıza teşekkür ediyoruz.”

 

Yorum Ekle