SON DAKİKA

Çaturoğlu Ketenciler ve Çolaklar altı mevkiindeydi.

AK Parti 25. Ve 26 Dönem Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Kdz. Ereğli İlçesine bağlı Ketenciler Köyü ve Çolaklar altı mevkii Hamzafakıllı’da seçim çalışmasına katıldı. Çaturoğlu programlarında 24 Haziran için AK Parti’ye güçlü bir destek istedi. 11 Haziran, 2018 04:52 Güncelleme: 11 Haziran, 2018 04:52 Çaturoğlu Ketenciler ve Çolaklar altı mevkiindeydi.

AK Parti 25. Ve 26 Dönem Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Kdz. Ereğli İlçesine bağlı Ketenciler Köyü ve Çolaklar altı mevkii Hamzafakıllı’da seçim çalışmasına katıldı. Çaturoğlu programlarında 24 Haziran için AK Parti’ye güçlü bir destek istedi.

AK Parti Kdz. Ereğli SKM’sinin belirlediği programlara katılarak seçim çalışmalarına katkı sağlayan Çaturoğlu’na Ketenciler köyü ve Çolakaltı mevkii halkı yoğun ilgi gösterdi.

Çaturoğlu, 24 Haziran seçimleri için AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermelerini isteyerek şunları söyledi:

“16 senedir bir istikrar var ülkemizde. Artık istikrarı kalıcı hale getirmemiz lazım. Kim gelirse gelsin tek başına gelsin. 5 sene seçimsiz çalışma yapsın. 5 senenin sonunda halkımızın önüne çıksın. Ondan dolayı diyoruz ki; çatışmaya meyil vermeden yönetim sistemindeki başkanın elindeki yetkileri, Cumhurbaşkanlığına aktaralım istiyoruz. Biz AK Parti olarak Cumhurbaşkanımız, kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi ne aldatan olacağız, verebileceğimizi söyleyeceğiz, söylediğimizi yapmakla mükellefiz. Bugüne kadar da böyle geldik. Seçimlerde sizler ve gelecek nesiller için destek istiyoruz.” Dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Ketenciler Köyü Muhtarı Yıldıray Özkara, köye Ak Parti döneminde güzel hizmetler geldiğini belirterek, Çaturoğlu’na teşekkür etti.

Çaturoğlu gün içinde Alaplı İlçesi’nde de program gerçekleştirerek, Alaplı Yeni Mahalle (TOKİ) düzenlenen halk iftarına katıldı, Alaplı Seçim Bürosunu ziyaret etti.

Yorum Ekle