SON DAKİKA

Çaturoğlu; “İlimizin sorunlarını takip ediyoruz,

Müsiad Ankara Şubesinin düzenlediği iftar programına katılan AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, burada Başbakan Sn. Binali Yıldırım ile görüşerek, ilin sorunlarını aktardığını belirtti. 25 Mayıs, 2018 06:01 Güncelleme: 25 Mayıs, 2018 06:01 Çaturoğlu; “İlimizin sorunlarını takip ediyoruz,

Müsiad Ankara Şubesinin düzenlediği iftar programına katılan AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, burada Başbakan Sn. Binali Yıldırım ile görüşerek, ilin sorunlarını aktardığını belirtti.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Çaturoğlu sözlerine şöyle devam etti; “Müsiad Ankara Şubesinin düzenlediği iftar programına katıldık. İftar programına katılan Başbakanımız Sn. Binali Yıldırım’a burada ilimizin başlıca sorunlarından BEÜ Kdz.Ereğli Kampüsünün 2018 yılı revize programına alınmasını, ayrıca Zonguldak-Ereğli Yolu, Ereğli-Devrek Yolu ile Alaplı Gümeli Barajının ödeneklerinin serbest bırakılması taleplerimi ilettim. Başbakanımıza aktardığım taleplerimizin İlimiz için çok önemli olduğunu da belirttim. Sayın Başbakanımız konularla yakından ilgileneceğini belirttiler. Bu hassasiyeti için Başbakanımız Sn. Binali Yıldırım’a teşekkür ediyorum. Bu taleplerimizi takip edeceğiz ve inşallah neticesini de alacağımıza inanıyorum.”

Yorum Ekle