SON DAKİKA

Çaturoğlu, “Hizmetlerimizi kimse küçümseyemez”

Çaturoğlu, “Hizmetlerimizi kimse küçümseyemez” 13 Haziran, 2018 17:38 Güncelleme: 13 Haziran, 2018 17:38 Çaturoğlu, “Hizmetlerimizi kimse küçümseyemez”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Erdemir’e Özel Endüstri Bölgesi kurabilme imkânını getirdiklerini hatırlatarak, Ereğli Islah OSB, Teknopark şubesinin kurulması, Ereğli Üniversite kampüsü ve Ereğli OSB’ye Meslek Lisesi yapılmasını konularında atılan adımları kimsenin küçümseyemeyeceğini söyledi.

Çaturoğlu, 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde gerçekleştirdiği program kapsamında, Emekliler Derneği Başkanı Ali Ayhan ve Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz’ı makamında ziyaret etti.

EMEKLİLER VE TEKLİ EĞİTİM KONUSU

Ardından Emekliler derneği’ne geçen ve Başkan Ayhan’a emeklilere yapılacak TOKi evleri ile ilgili süreci anlatan Çaturoğlu son olarak Kdz. Ereğli Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz ile görüşerek, 32’den 6 okula düşen çiftli eğitimin tamamıyla tekli eğitime geçmesi için devam eden süreçle ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Yorum Ekle