SON DAKİKA

Çarpıştılar!.. Sürücüler sırra kadem bastı!..

Çarpıştılar!.. Sürücüler sırra kadem bastı!.. 29 Nisan, 2019 06:41 Güncelleme: 29 Nisan, 2019 06:41 Çarpıştılar!.. Sürücüler sırra kadem bastı!..

Ereğli ilçesinde meydana gelen birinci trafik kazasında otomobillerde büyük ölçüde maddi hasar meydana gelirken iki otomobil sürücüsü de olay yerinde araçları bırakarak uzaklaştı. İkinci kazada ise iki araçta da maddi hasarlar meydana gelirken çarpan otomobil olay yerinden uzaklaştı. İki kazada da yaralanan olmadı.

KAZADAN SONRA SÜRÜCÜLER OLAY YERİNDEN UZAKLAŞTI…

Kaza gece saatlerinde Kışla Mahallesinde meydana geldi. İddialara göre Gülüç istikametinden Ereğli istikametinde ilerleyen R. Ç. (26) idaresindeki 67 DR 940 plakalı otomobil aynı istikamette ilerleyen Ü. Y. idaresindeki 67 AAP 075 plakalı otomobile çarptı. Alınan bilgilere göre kazanın şiddeti ile sürücüsü Ü.Y. direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yaklaşık 60 metre sonra kontrolden çıkan araç karşı şeride geçtikten sonra kaldırıma çarparak durabildi. Kazada bir araç hurdaya dönerken diğer araçta büyük ölçüde maddi hasar meydana geldi.

Olay yerine gelen polis ekiplerinin kazayı incelemelerinin ardından sürücülerin kaçtığının anlaşılmasının üzerine kaza tutanağını tuttu. Kaza da kullanılamaz hale gelen otomobiller çekici ile olay yerinden kaldırıldı. Kazadan sonra kaçtıkları için her iki sürücüye de yaklaşık 600 lira ceza yazıldı. Savcılık olay ile ilgili soruşturma başlattı.

ÇARPIŞTILAR, KONUŞTULAR… SONRA İSE!...

İkinci kaza gece saatlerinde Müftü Mahallesi Jet Yol ayrımında meydana geldi. İddialara göre park halindeki plakası bulunmayan otomobilin aniden kalkış yapması sonucu Çarşı istikametinden İstanbul Yol Ayrımı istikametine seyir halinde olan B. K. (24) idaresindeki 34 ALV 568 plakalı otomobil ile çarpıştı. İddialara göre kazanın ardından taraflar anlaşmak için araçlardan inerek konuştular. İddialara göre plakası olmayan otomobil sürücüsü konuşmanın ardından otomobile binerek olay yerinden uzaklaştı. Sürücünün olay yerinden uzaklaşmasının ardından olay yerine gelen polis ekipleri kaza tutanağını tuttu.

Kaza anını gören vatandaş polise olayı şu şekilde anlattı; “Bu araçta hiçbir şekilde plaka yok. İki şahıs da alkollü. Başka bir aracın olduğu yerde duruyordu kendisi. Dörtlü, hiçbir şey yok. Işık yok, sanki park etmişler gibi. Bir anda yukarı doğru dönüyor. Yukarı dönünce falan o sırada kaza oluyor.”

Otomobilin Bölücek mevkiinde olduğu ihbarını alan polis ekipleri bölgede araştırma yaptı. Ekipler araştırmanın ardından otomobili bulunamayınca normale döndü.

Yorum Ekle